2777
2789

چند ساعت بعدش باشه یا قبلش یا چی؟ 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

هم قبلش وهم بعدش یه روز درمیون

یعنی من الان تزذیق کردم همین امشب باشه؟ اخه میگن24 تا36 ساعت بعد ازاد میشه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من الان تزذیق کردم همین امشب باشه؟ اخه میگن24 تا36 ساعت بعد ازاد میشه

آره ولی دکتر به من میگفت از شبش اقدام کن یک روز درمیون انشاالله که باردار باشی منم این ماه زدم آمپولو 

آره ولی دکتر به من میگفت از شبش اقدام کن یک روز درمیون انشاالله که باردار باشی منم این ماه زدم آمپول ...

نمیدونم دکتر سونو بهمفگت 7 ساعت بعدش اقدام کن دکتر زنان گفت از امشب یه شب در میون نزدیکی کن24تا36 ساعت بعد اگه ازاد بشه خب حداقل 24 و 36 ساعت از نزدیکی گذشته نزدیکی بعدی هم نزپیکی بعدی هم میشه 48 ساغت بعدش بنظرت دیر نیست؟ نمیدونم من چندین ماه دارم همینجور اقدام میکنم نشده البته من شوهرم اسپرم ضعیفه نمیدونم چیکارکنم

نمیدونم دکتر سونو بهمفگت 7 ساعت بعدش اقدام کن دکتر زنان گفت از امشب یه شب در میون نزدیکی کن24تا36 سا ...

اسپرم تا چندروز زنده می مونه نگران نباش خوب میتونی امشب اقدام کنی روزای بعدش مثل صبح اقدام کنی شوهر من اسپرمش مشگل داره تحرکش کمه شوهرت دکترالوروژی میره مکمل مصرف میکنه

اسپرم تا چندروز زنده می مونه نگران نباش خوب میتونی امشب اقدام کنی روزای بعدش مثل صبح اقدام کنی شوهر ...

شوهر منم اسپرمش مشکل داره تازه حجم منی هم. کمه واسه همین نمیشه امشب داشته باشیم و فردا هم داشته باشیم، واسه همین گیج شدم کلا نمیدونم چیکار کنم