2777
2789
عنوان

من میخوام به حرفاتون گوش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست
جدا از رابطه گ کلی حرف ت دلم هستبهم بگید چجوری درس بخونممم اصلا نمیتونم و بلد نیستم هیچی هیچی هیچیتج ...

این سوال خیلی کلیه 

یه کاغذ بردار 

بنویس مشکلات من در درس خواندن 

بعد زیرش هرچی به ذهنت میاد بنویس : مثلا من نمیتونم تست بزنم من از این درس خوشم نمیاد من این درسو نمیفهمم و .....

بعدش باید بشینی دونه به دونه ی مشکلات رو بررسی بکنی 

وقتی اینکارو کردی سوالای تکیت رو برام بفرست شاید تونستم کمکت کنم

عحب!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا ماجراشو تعریف کن تا بهت بگم😂ببین یه چیزی هم هست که من خیلی شنیدم میگن اگه یه پسری از شما خوشش ب ...

همکلاسیمه هرجا میرم میاد خیره میشه بهم وقتی هم می‌فهمه من فهمیدم نگاهشو برنمیداره یک بار اینقدر خیره بود دوستاش مسخرش کردن یا مثلا یک بار من وقتی رفتم سر کلاس استاد رفته بود میخواست بره داخل کلاس دید من میام وایساد خودشو مشغول کرد من رفتم بعد خودش اومد 

دوستام میگن کراشع اما دیروز از کنارش رد شدم دیدم خیره به من داره با دوستش حرف میزنع از کنارش رد شدم شنیدم یک جوری گفت خیلی خوشم میاد ازش انگار از یکی بدت میاد اینو به دوستت میگی نمی‌دونم کراشع یا نه اما من نگذاشتم تا الان بفهمه کراشم روش🤦😂😂