2777
2789

زگیل اون گوشه چکار میکنه اخه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

نه بابا

یه بار برا منم اینجوری شد نمیدونم چیه

شاید جوش زیر پوستیه

یادمه یکمم طول کشید تا رفت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبخاله قرص تبخال بخر از داروخانه بخور ضمنا واگیر داره حواست باشه

جدی باشه مرسی عزیزم تا مرز سکته رفتم به خدا میترسم از این جور چیزا 

از نامزدم هم مطمئن نیستم hpvداره یا نه همش نگرانم از اون بگیرم 

وای نگو تروخدا خدا سر دشمن هم نیاره

انگاری تبخاله ولی اگه از نامزدت مطمئن نیستی حتما دکتر برو

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

وای نگو تروخدا خدا سر دشمن هم نیاره

با این پسرا از بس دروغ میگن رابطه بدون کاندوم نداشته باشی بهتره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️