2777
2789
عنوان

شغل ادمینی

52 بازدید | 6 پست

بچه ها یه آگهی تو اینستاگرام دیدم 

راجب ادمینی پاسخ به دایرکت و کامنت

حقوق نسبتا خوبی هم داره 

۲/۵ تا ۴ میلیون و بالاتر بستگی به کارت داره 

ولی برای آموزش باید ۱۷۰ تومان بدی 

اما خودشون استخدامت میکنن

کسی تجربه ایی داره🫠

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

وای اصلا باور نکنیا به پیجی بود پول میگرفت اونم برای کار ادمینی و تایپ و اینچیزا استخدام میکرد... کلاه بردار بود پیجشو بستن نمیدونم خودشون بستن یا پلیس فتا... 

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
وای اصلا باور نکنیا به پیجی بود پول میگرفت اونم برای کار ادمینی و تایپ و اینچیزا استخدام میکرد... کل ...

دقیقا اینم شکل همین نتیجه و میگه زیر نظر پلیس فتاست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اونم میگفت زیر نظر پلیس فتاست..

استعلام کردید؟

من پولی نداده بودم میخواستم ثبت نام کنم دوستم نذاشت. که بعدا فهمیدم کلاه برداری بود

آها، فک کنم اینم کلاهبرداری باشه.....

در هر صورت مرسی که زمان گذاشتید لطف کردید🫠❤️🙏🏻