morvariddaryaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 4109 عنوان اگه همسرتون بهتون بگه 114 بازدید | 9 پست به شما بگه حالم بده و ...ولی شما هعی بهش میگید و دعوتش میکنید خونتون نمیادبهش میگید بیاد نیم ساعت بریم دوری بزنیم نمیادجتی حالتون نمیپرسهو شما یه کلاس میرفتین مشترک تو قبول شدی ولی ایشون رد شدن میگه تو مقصری تو تو نحسیواکشنتون چیهنمیدونم شد 1403/10/10 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morvariddaryaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 4109 عزیزم شاید افسردگی گرفته دیروز تصادف کرد فقط سپری خراب شده ایقدر ناراحت بود ایقدر گرفته بودآخه باهامم حرف نمیزنهاصلا نمیزاره سرکارم هستاصلا نمیدونم چرا فک میکنم همش داره بد بیاری میارهمغزش واسه کار موبایل و اینا عالیه میگه من همش دارم گند میزنم و ... شد
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5712 دیروز تصادف کرد فقط سپری خراب شده ایقدر ناراحت بود ایقدر گرفته بودآخه باهامم حرف نمیزنهاصلا نمیزاره ... عزیزم با یه مشاور صحبت کن انشاالله کمکت میکنه تا بتونی کمکش کنی گاهی وقتا هممون بد بیاری داریم تو یه برهه ای شاید ویز جدی هم نباشه
morvariddaryaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 4109 عزیزم با یه مشاور صحبت کن انشاالله کمکت میکنه تا بتونی کمکش کنی گاهی وقتا هممون بد بیاری داریم تو ی ... ممنون عزیزمالان بهش میگم حتی دعوت خانوادمم رد کردی گفت فقط ولم کن شد
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5712 ممنون عزیزمالان بهش میگم حتی دعوت خانوادمم رد کردی گفت فقط ولم کن بیین مراعاتشو کن اصلا باهاش بهش نکن غر نزن سعی کن بهش نزدیک شی باهاش مهربون باش حتی سریع از مشکلش هم حرف نزن باهاش وقت بگذرون بزار از اون حال و هوا در بیاد اجاره بده شروع کنه به حرف زدن و خالی شدن بعدش تو هرچی که لازمه بهش بگو
morvariddaryaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 4109 بیین مراعاتشو کن اصلا باهاش بهش نکن غر نزن سعی کن بهش نزدیک شی باهاش مهربون باش حتی سریع از مشکلش هم ... دو روز دیگ تولدشهگفتم با کادو و گل نزدیک تموم شدن کارش برم که اقلا خودم ببینمشنمیدونم کارم درسته یا نهچون هیچ شوقی واسه دیدن منم نداره شد
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5712 دو روز دیگ تولدشهگفتم با کادو و گل نزدیک تموم شدن کارش برم که اقلا خودم ببینمشنمیدونم کارم درسته یا ... قطعا اینکار وکن اما عزیزم اگرر خیلی ذوق نکرد تو برجکت نخوره
morvariddaryaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 4109 قطعا اینکار وکن اما عزیزم اگرر خیلی ذوق نکرد تو برجکت نخوره انجام دادم عزیزمآره واقعا ذوق نکرد که هیچی بحثمونم شد چقدر گریه کردم🫠 شد
هدی۲۳ عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 5712 انجام دادم عزیزمآره واقعا ذوق نکرد که هیچی بحثمونم شد چقدر گریه کردم🫠 الهی عزیزم🥲اگه دوستش داری لطفا براش تلاش کن و کمکش کن تا بهتر بشهیکمی سخته ولی شدنی هست