پرپری۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7255 عنوان کسی یادشه سال 96 198 بازدید | 16 پست طلا گرمی حدودا چقدر بود؟میخوام یه چیزیو حساب کنم مهمه برام 1403/10/10 | 17:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0000roz0000 عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 2139 تو گوگل سرچ کن و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️🩹
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 27963 بزن نت من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
رز_بنفش_خدازده عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 18211 سال ۹۶ یهو جهش داشتاول سال با آخر سال خیلی فرق داشت روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره
سروپری عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 30142 آره ۶ بهمن انگشتر خریدم ۴ گرمی نو هم بود ۶۱۰ ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷
پرپری۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7255 سرج كني هست١٥١ هزارتومن دیدم همین مبلغو تو نتاما باورم نشدگفتم اینجا بپرسم
پرپری۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7255 حدودا ۱۵۰ هزار تومن دقیق یادم نیس دیدم تو نت همین حدوداما باورم نشد گفتم بپرسم شاید اینجا کسی یادش باشه
loosiiii عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 2089 دیدم تو نت همین حدوداما باورم نشد گفتم بپرسم شاید اینجا کسی یادش باشه نه درسته برا عقد داییم همین حدودا بود رفتیم خرید
خاتون_بانو۹۹ عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 51404 دیدم همین مبلغو تو نتاما باورم نشدگفتم اینجا بپرسم من يكسري فاكتور دارم حال ندارم برم ببينم 💕
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 76759 دیدم همین مبلغو تو نتاما باورم نشدگفتم اینجا بپرسم عزیزم من سال ۹۰ طلا خریدم گرمی ۹۰سال ۹۳ خریدم گرمی ۹۵سال ۹۴ گرمی ۱۰۰دیگه این مابین رو یادم نیس تا شهریوره ۹۸ که طلا خریدم گرمی ۴۰۰دیگه نخریدم تا ۱۴۰۱که شد ۱میلیون و ۷۰۰آخریش هم اواخره شهریور امسال ۳میلیون و ۸۰۰ خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پرپری۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7255 عزیزم من سال ۹۰ طلا خریدم گرمی ۹۰سال ۹۳ خریدم گرمی ۹۵سال ۹۴ گرمی ۱۰۰دیگه این مابین رو یادم نیس تا شه ... مرسی گلم. انشالله بیشتر بخریآره یادمه سال ۹۰ من ده سالم بود برا تولدم پدرم یه دونه النگو برام گرف البته اون موقعم برا ما قشر متوسط همینم زیاد بود...