2777
2789
عنوان

خبر خوب

297 بازدید | 23 پست

برنامه دور همی 4شنبه 

5شنبه 

جمعه ساعت 11

اونایی ک دورهمی و مهران مدیری رو دوس دارن ...

من خیلی دوست دارم .ذوق کردم 😊😊😊😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

اندی رفت ..اندی مرد ..دیگه اندی نداریم ..اخه چ خبر خوبی ...😢

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شب یلدا به بعد هستش فکر کنم

منم خیلی ذوق کردم😊

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
کی هست این اندی خانوم یااقا

خواننده مملکت بوده ..واقعا هنوزم هستن کسایی ک اندیو نشناسن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
من دیشب تا 12منتظر بودم اما نیومد امشب می یاد یانه دلم واسه مدیری وبرنامه هاش تنگ شده😭😭😭

الان تبلیغ کرد احتمالا یا از این هفته یا از شب یلدا 

اول گفتن شب یلدا

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اندی رفت ..اندی مرد ..دیگه اندی نداریم ..اخه چ خبر خوبی ...😢

خوب نبود ؟؟؟😓😓😓

از شب یلدا به بعد هستش فکر کنم منم خیلی ذوق کردم😊

من خیلی دوس دارم عالیه مهران مدیری

سایت نمناک زده بود از امشب😖

واقعا ...اگه باشه خوبه😇😇😇