2777
2789

خسته شدم واقعا😡😡😡💔قرص پماد اثری نداره

دکترم گف دی بی دی پلاسما کنم اونم جلسه ۹۰۰ تومنه اووف

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه جا قیمت داد جلسه ای ۱ و نیم

اگر یه جا پرداخت کنم جلسه ای ۱ تومن

رفتم پیش یه دکتر دیگه ۵۸۰

فعلا یک جلسه رفتم نمیدونم اثر کرده یا نه

چون من از اول علائم نداشتم

الانم علائم ندارم

فقط ترشحات بیشتر شده و حس میکنم قبلا بو نمی‌داد الان بو هم میده😅

دکتر نگف چند وقت یکبار لازمه بری؟

عزیزم رابطه دهانی یا استفاده از آب دهان تو رابطه باعث عفونت مجدد میشه به شددددت 

اگر همسرت هر بار دارو نگیره مجدد عفونت شما برمیگرده 

حدالمکان لباس زیر نپوشید و اگر میپوشید لباس زیر نخی باید بپوشید

لباس زیر رو با پودر صابون بشورید 

شیرینی جات رو به حداقل برسونید 

والا من همین هفته پیش داشتم خودم از دارو خونه پماد واژینال و پماد موضعی گرفتم استفاده کردم کنارش هم مرتب آب خوردم مترو نیدازول ۵۰۰هم بنداز 

هر هشت ساعت 

دو بار هم عنبر نسارا دود دادم کاملا. دامن بلند پوشیدم  رفتم تو حموم رو فرنگی نشستم با آتشگیر عنبرو  گرفتم  کاملا دودشو دادم جوری که گزماشو حس میکردم فعلا که کاملا از بین رفته علایمم

آب زیاد خیلی مهمه 

راستی یه پارچه تترون هم درست کردم خودمو باهاش خشک میکنم

پماد ان ان دو سه تا بخر کوچیکه زود تموم میشهتا یکی دو هفته بزن خوب میشه خدا بخوادعالیه

واقعااااا؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
وای چقد گرون

اره هنو باید چند جلسه هم برم