من الان یازدهم تجربیم این اساتید رو برا سال بعد میخوام قطعا میخوام برا مرور کلاس تستچی قضاتی رو برم ولی اگه کلاس یکی مثل شجاعی برمم که روش حلش فرق داره نمیتونم تستچی رو برم با این اساتید چند درصد میزنید و میتونید کتاب سخت بزنید یا نه
و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
کلاس یحیوی یازدهم رو ذدارم بدون تست زدن فقط کلاسشو ببینم 50 درصد رو میزنم روشاشم مث قضاتیه فقط مشکل ...
😂😂وای منم اینجوری بودم
از ی جا ب بعد دیدم حوصلم نمیکشید آفلاین میدیدم،رو 2x میزاشتم هم زودتر تموم میشد هم دیگ حوصلم سر نمیرف،اگ میدونی ک بزاری آفلاین نگا کنی از جلسات عقب نمیفتی و تنبلی نمیکنی آف ببین