2777
2789

من الان یازدهم تجربیم این اساتید رو برا سال بعد میخوام
قطعا میخوام برا مرور کلاس تستچی قضاتی رو  برم ولی اگه کلاس یکی مثل شجاعی برمم که روش حلش فرق داره نمیتونم تستچی رو برم
با این اساتید چند درصد میزنید و میتونید کتاب سخت بزنید یا نه

کاربر اقا هستم 

میرحسینی هم خیلی خوبه

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یحیوی خیلی خوبه

ولی ک خیلی شله، خیلی آروم حرف میزنه، اگ حوصلشو داری کلاساشو بگیر

ولی ک اول برو سرچ کن ی قسمت‌هایی از کلاساشو نو ببین، معلم مناسب خودتو انتخاب کن، اونم چون آنلاین هست کلاسا ببین میتونی معلم رو تحمل کنی یا ن

نمیفهمم

اره خب باید بتونی ارتباط بگیری با تدریس

یحیوی هم خوبه

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یحیوی خیلی خوبهولی ک خیلی شله، خیلی آروم حرف میزنه، اگ حوصلشو داری کلاساشو بگیرولی ک اول برو سرچ کن ...

کلاس یحیوی یازدهم رو ذدارم بدون تست زدن فقط کلاسشو ببینم 50 درصد رو میزنم روشاشم مث قضاتیه فقط مشکل اینه که سر کلاسش خوابم میبره انقد ارومه

کاربر اقا هستم 

کلاس یحیوی یازدهم رو ذدارم بدون تست زدن فقط کلاسشو ببینم 50 درصد رو میزنم روشاشم مث قضاتیه فقط مشکل ...

😂😂وای منم اینجوری بودم

از ی جا ب بعد دیدم حوصلم نمی‌کشید آفلاین میدیدم،رو 2x  میزاشتم هم زودتر تموم میشد هم دیگ حوصلم سر نمیرف،اگ میدونی ک بزاری آفلاین نگا کنی از جلسات عقب نمیفتی و تنبلی نمیکنی آف ببین

😂😂وای منم اینجوری بودماز ی جا ب بعد دیدم حوصلم نمی‌کشید آفلاین میدیدم،رو 2x میزاشتم هم زودتر تموم ...

الان حدود 10 جلسه جا موندم چون نمیتونم افلاین ببینم روی 2 هم نمیفهمم چی میگه

کاربر اقا هستم 

الان حدود 10 جلسه جا موندم چون نمیتونم افلاین ببینم روی 2 هم نمیفهمم چی میگه

او من رو دو اوکیم

رو یک و نیم بزار

ی کتاب تست هم داره فیزیکو تراپی میتونی از سایت خودش سفارش. بدی اگ موجود باشه، خیلی کتاب تستش خوبه راحت حداقل 70 میزنی