2777
2789
عنوان

این بوفه خوبه برا وسایل بچه بگیرم

281 بازدید | 32 پست

موقع سیسمونی گرفتن بوفه نگرفتم گفتم بدرد نمیخوره

الان جا واسه اسباب بازی نداریم

بنظرتون بگیرم ؟

۱/۵ میگه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اگه با تخت ست هست بخر

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد کارایی نداره کوچک هست به جاش میتونید باکس اسباب بازی بگیرید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بوفه ب نظرم خوب نیست 

هی اسباب بازیارو میبینه میخواد 

یا هی باید مرتب کنی چون دید داره

کمد بگیر براش اگ کم داری

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

اره عالیه نو این قیمت هست یا دست دوم،؟؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگه با تخت ست هست بخر

نه با تخت نیس تخت دارم فقط بوفه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اتفاقا ب درد نمیخوره همه اش می‌ریزه و باید جمع کنی 

از این فلزی ها یا باکس ها بخری بهتره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه با اسباب بازی میزنه رو شیشه ممکنه بشکنهازین چوبی یا پلاستیکیا بگیر امنتره

نمیزنه به شیشه ولی