2777
2789
عنوان

نمیدونم در جوابش چی بگم ؟

260 بازدید | 20 پست

دختر عموم  زن پسر عموی شوهرمه ...

خیلی سال قبل از اشنایی من با شوهرم اونا ازدواج کردن ... اینم بگم که از نطر وضع مالی و فرهنگی اصلا در حد هم نیستن عمومن وضع مالیش  خوبه اونا نه ... شوهرش یه چند وقتی دنبال کار بود اخرشم هیچ کاری نکرد و بیکار میچرخه ....االانم دو تا بچه دارن ...اینم بگم عموم خیلی به بچه هاش میرسه همین دخترش از روسری تا جورابشو خودشون میخرن  شوهره نمیخره ... همین باعث شده پسره پرو تر بشه و دنبال کار نره ..  حالا شوهرم میگه چرا خانواده تو اینطور نیستن ؟ چرا اونا اینجور خرجی نمیکنن...

والا خانواده من خیلی راه ها واسم خرج میکنن ولی افراطی عمل نمیکنن که شوهرمم دیگه نخواد واسم خرج کنه ولی شوهرم میگه نه اونام باید ببینن اول زندگیمونه همچی واست بخرن ...نمیدونم چی بگم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو درسته اونا این کارو میکنن اما پسرعموت دیگه پیش خانواده زنش هیچ ارج و قربی نداره

تو که دوست نداری به چشم یه بی عار و بی غیرت بهت نگاه کنن؟

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

وااا

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بكو الان پشت اون پر شده كه چقدر بي غيرته كه خرج زنو بچشو بدر زنش ميده خودش ول ميچرخه ميخاي پشت تو هم همينارو بگن؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

یا خدا. اونا دارن اشتباه میکنن، شما هرگز این کارو نکنین. بگو پس غرور و غیرتت کجا رفته؟ برات افت نداره خرج زنتو یکی دیگه بده؟ بگو اگر قرار بود بابام خرجمو بده پس چرا دیگه شوهر کردم

با اون ازدواج غلط اولی چه دل شیری دا‌شتین باز با این خانواده وصلت کردین

ببین خوبن اینا کلا با خانواده اونا فرق دارن شوهرمم همیشه واسم خرج کرده  سرکار میره  ولی خوب وقتی میبینه اینجور میگه ...

بگو خودم نمیذارم برام چیزی بخرن چون دلیلی نداره و من ازدواج کردم و پدرم هیچ مسئولیتی از نظر مالی در قبال من نداره و مسئولیت مالی زن بعد از ازدواج با شوهرشه 

بعدشم بگو هر کی هر اشتباهی میکنه دلیلی نداره ما هم اون اشتباه رو انجام بدیم و خودمونو بدبخت کنیم