2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهر

396 بازدید | 32 پست

خانوما شوهر خواهر شوهر ت‌و اینستا پیام بی معنی و فقط گرون شدن دلار و اینا رو می‌فرسته 

بلاک کنم زشت نیست ؟

اینم همیشگی نیستا یهو میبینی بعد چند سال یه پیام میزاره 

تا حالا پیامی از طرف منم نبوده و جواب و واکنشی نداشتم 

یعنی اتفاقیه ؟بچه کوچیکم دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واسه همه میفرسته گروهی

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چند سال یه بار یه دونه پیام گرون شدن دلار میفرسنه سر اون میخوای بلاک کنی؟ انقد آدم گریز آخه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بلاک نکن 

ولی واکنش هم نشون نده

و حتی سین نکن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نگرانیشو بهتون نشون میده طفلک 🥺🥺

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چند سال یه بار یه دونه پیام گرون شدن دلار میفرسنه سر اون میخوای بلاک کنی؟ انقد آدم گریز آخه؟

نه خانواده همسرم خیلی به همه چی بدبینن میگم خواهر شوهر نبینه داستان درست کنه .فکر کنه خبریه