2777
2789
عنوان

خانمهای خوش سلیقه بیایید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
عه پالاز خیلی گرون میوفته ها یه موکت هایی هستن تو اینستا که نرم هستن مثل سرامیک و اینا کف رو میپوشون ...

پبجی چیزی ازشون نداری🥺

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبل ها چ رنگ هستن.؟من نسکافه ای گرفتم و فیلی رنگ بشدت پشیمونم فوری لک بر دار هستن.

هنوز مبل نخریدم

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  
خونه ی خودتونه؟؟ اگر هست کف شو پارکت کن

اره خونه خودمونه...پارکت گرون نمیوفته؟

اخه تمام واممون و زاشتیم برا خرید خونه

هنوز مبل نخریدم

اول مبل انتخاب کن بعد رنگ موکت توی همون مایه ها بگیر.ان شاالله ک سفید بخت بشی و خونت پر از ارامش و شادی باشه.پلاز موکت گرونه و شستنش درد سریه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اول مبل انتخاب کن بعد رنگ موکت توی همون مایه ها بگیر.ان شاالله ک سفید بخت بشی و خونت پر از ارامش و ش ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم🥺❤️

یه دفعه ای میشه اخه . الان کسی موکت نمیکنه قسطی پارکت کن پالاز هم خیلی گرونه هااا

اره پالاز هم گرونه خیلی ممنون از نظرتون🌹❤️