2777
2789

شوهرم اصرار می‌کنه اگه نیای منم نمی‌رم.مثلا دیشب ازخستگی نا نداشتم پدر شوهر ز زد بیایید اونجا.و من رفتم هرچی گفتم نمیتونم گفت نمیدونم چشه.منم گفتم بعدا حسرت نشه براش رفتم.وقتی رفتیم هبچیش نبود.درضمن پنج شنبه اونجا بودم.جوری برنامه میچینه ک همش باید بریم اونجا.حالا این ب کنار.سواللت مادر شوهرم کلافم می‌کنه .میخام از این ب بعد فقط آخر هفته برم.اگه شوهرم وسط هفته خاست خودش بره تنهایی .چکار کنم بپذیره.واقعاذخستم از سوالات مادر شوهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ب شوهرم گفتم هر ساعت خواستی برو هر روز برو. اصلا برو بخواب اونجا. من تا میلم نباشه جایی نمیرم حتی ...

خب من شوهرم اصرار می‌کنه.میگه بدون تو نمی‌رم.دوست داره منم برم.

هفته ای ی بار بسه دیگهآدم خونه مامان خودشم هرروز نمیره

اره.نمیدونی چقدر رو مخه.وقتی ی هفته نمی‌ریم .اینقدر ز میزنه صداشو ناراحت می‌کنه ک ما بترسیم بریم.

اره.نمیدونی چقدر رو مخه.وقتی ی هفته نمی‌ریم .اینقدر ز میزنه صداشو ناراحت می‌کنه ک ما بترسیم بریم.

بذا شوهرت خودش بره

اهمیت نده

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️