2777
2789
عنوان

حاجت روایی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 20 پست
خخخ یبار شوهر کردم واسه هفت پشتم بسه😉امیدم به خداست فقط وفقط تما دکتر چنان دلسردم کرده که ازدیروز ز ...

عزيزم اميدت به خدا باشه 

منم دكتر قطع اميدم كرده و گفته بايد هر چه زودتر ivf بشي ولي هنوز اميدم به خداست تا دو ماه ديگه ميخوام برم براي ivf ولي بازم اميدوارم تا قبل از اين دوماه باردار بشم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
عزيزم اميدت به خدا باشه  منم دكتر قطع اميدم كرده و گفته بايد هر چه زودتر ivf بشي ولي هنوز اميد ...

عزیزم انشالله خیلی زود مامان بشی اگه لایق باشم واست دعا میکنم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان نشستم دارم قرآنمو میخونم خدا خودش کمکم کنه

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
عزیزم انشالله خیلی زود مامان بشی اگه لایق باشم واست دعا میکنم

ممنونم عزيز دلم 

ان شالله خودتون هم معجزه وار حاجت روا بشين🙏🏻🙏🏻

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

تا خدا نخواد برگی از درخت هم روی زمین نمیافته.من یه خاله دارم که بچه دار نمیشد خودش لوله هاش جفتش بسته بود و دکتر شوهرشم جواب کرد اسپرماش صفره صفر.تازه سنشون هم بالا بود خودش43سالشه شوهرش 58.چند بار میکرو کردن و کلی هزینه نشد که نشد.پیش من میگفت  دیگه بیخیال شدیم و قسمتمونه ولی الان به لطف خدا و بدون هیچ داروویی دخترش یکسالشه.دکترا که از پیش خدا نیومدن گلم.خدادخیلی بخشنده و مهربونه اگه چیزیم ما میخایم و فعلا نمیده حتما اینجوری به صلاحمونه🌹

تا خدا نخواد برگی از درخت هم روی زمین نمیافته.من یه خاله دارم که بچه دار نمیشد خودش لوله هاش جفتش بس ...

ممنونم عزیزم از دلداریت حرفهای شما دوستان خیلی آرومم کرد قربون خدا بشم حتما بصلاحم نبوده و بهترینشو واسم میده