2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رژیم وورزش تشریف بیارین داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست
اول هفته ای 5 روزفست باش بعد سه روز در هفته رقصت رو هم بندری کن با آهنگ سیاه توبه توبه

آذری هم میرقصم گلم سوالم اینه که مثلا روزی ۳۰دقیقه میرقصم اما نه به یکباره تو ۳مرحله ۱۰دقیقه ای با فاصلا چند ساعت جوابه بنظرت

لایک نکن پدر بیامرز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی روز درمیون برو باشگاه کلاس گروهی ی ساعت ورزش کن ده دقیقه رقص به جایی نمیرسه خودتو گول نزن لطفا . ...

تو چند وقت؟

من از دکتر رژیم گرفتم ۱۵ کیلو کم کردم ولی الان ۴ ماهه کم نمیکنم.

هنوز ۱۲ کیلو دیگه باید کم کنم.

چیکار کنم استپ بشکنه؟

البته یه کم شل شدم.اراده ام کم شده

ی روز درمیون برو باشگاه کلاس گروهی ی ساعت ورزش کن ده دقیقه رقص به جایی نمیرسه خودتو گول نزن لطفا . ...

وای باشگاه نمیتونم خیلی سختمه تو خونه هم کار میکنم نمیتونم ارادشو ندارم میوه رو میخورم اما برنج زیاد میخورم مثلا هم ناهار هم شام برنج هربار ۱۵قاشق البته جوری که از کالری دریافتیم زیاد نمیشه هله هوله رو هم خیلی کم کردم

لایک نکن پدر بیامرز
بیست کیلو اضافه داری اگر چاقی شکم داری فایده نداره باید تحرکت بیشتر باشه بحدی که کامل عرقت دربیاد

وای خدای من 

خدا لعنت کنه منو که عین گاو میخوردم از ورزش فقط پیاده روی میتونم

لایک نکن پدر بیامرز