2777
2789

سلام 

کیا طبق برنامه تمیزکاری میکنند؟

من خودم برنامه ی خاصی ندارم ولی میخوام از این به بعد برای روزهام برنامه ریزی کنم. 

من برنامه دارم ولی چون بچه م کوچیکه گاهی عوض میشه 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

ی روز در میون جارو

دو روز در میون طی

شبا ظرفای روز رو میذارم تو ماشین

هفته ای ی بار ماشین لباسشویی روشن میکنم 

رنگیا رو باهم

سفیدا رو باهم

مشکیا رو باهم میندازم ماشین

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی روز در میون جارودو روز در میون طیشبا ظرفای روز رو میذارم تو ماشینهفته ای ی بار ماشین لباسشویی روشن ...

خیلی ممنون

فقط کمدها و کابینت ها و گردگیری رو کی انجام میدید؟

یخچال رو چند وقت یک بار تمیز میکنید؟

خیلی ممنونفقط کمدها و کابینت ها و گردگیری رو کی انجام میدید؟یخچال رو چند وقت یک بار تمیز میکنید؟

یخچالم کثیف نمیشه بخوام تمیزش کنم

اگه بیرونش منظورت هست موقع طی زدن میز ها و کابینتا و روی یخچال رو دستمال میکشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میشه لطفا خلاصه برنامه تون رو بذارید ایده بگیرم؟

عزیزم برنامه من روزانه و هفتگی و ماهانه ست 

یه سری کار ها رو ماهی یک بار انجام میدم 

یه سری کار ها رو هر روز 

و یه سری هر هفته 

الان عکسشو میذارم ببین ، توی یادداشت های گوشیم نوشتم همیشه چک میکنم و توی دفترم تیک میزنم

اولش یه کوچولو سخته ولی بعدش عادت می‌کنی و همیشه خونه تمیزه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

عزیزم عکس رو آپلود کردم ولی نیومد نوشت به زودی منتشر میشود

الان کپی میکنم میذارم متنشو

🌻 کار های روزانه🌻

🌟 پاک کردن گاز بعد از شام

🌟 شستن ظرف ها قبل از خواب 

🌟 مرتب کردن پذیرایی قبل از خواب 

🌟 گذاشتن وسایل سر جای خود قبل از خواب 

🌺 کار های هفتگی 🌺 

🌟 شنبه : شستن و پهن کردن لباس ها 

🌟 یکشنبه : شستن سرویس بهداشتی

🌟 دوشنبه : تا زدن لباس ها و گذاشتن در کشو 

🌟 سه شنبه : جاروبرقی کشیدن و طی کشیدن 

🌟 چهار شنبه : دستمال کشیدن میز و وسایل 

🌟 پنج شنبه : تمیز کردن یخچال ، اصلاح صورت

🌟 جمعه : حمام و نظافت شخصی ، حمام پسرم 

🌺 کار های ماهانه 🌺 

🌟 دهم : شستن پتو و تشک پسرم

🌟 پانزدهم : شستن روفرشی 

🌟 بیستم : شستن روبالشی ها 

عزیزم برنامه من روزانه و هفتگی و ماهانه ست یه سری کار ها رو ماهی یک بار انجام میدم یه سری کار ها رو ...

کارهای روزانه رو هر روز تو دفتر یادداشتتون مینویسید بعد تیک میزنید؟ 

راستی میتونم بپرسم چند تا بچه دارید؟ 

یه دنیا ممنونم به خاطر توضیحات دقیق و خوبتون. 🙏💙ببخشید شما چند وقت یک بار کمد و کابینت رو تمیز میک ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️

من یک بار کمد ها و کابینت هامو تمیز کردم بعد برنامه رو شروع کردم و دیگه نذاشتم هیچوقت به هم بریزن

از توی کابینت هر چی بردارم استفاده کنم بعد میشورم آخر شب میذارمش سر جاش کمد هم اصلا به هم نمیریزه