2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیایین

38 بازدید | 6 پست

میشه خواهرانه راهنماییم کنید؟

من زبانم خوبه هر بار کنکور زبان دادم مجاز شدم 

ولی به تجربی علاقه دارم

رشته مدرسمم هنر بود 

پارسال برای اولین بار کنکور تجربی دادم قبول نشدم البته نمیخوندم معلوم بود قبول نمی‌شدم...

خانوادمم اصلا راضی نیستن واسه تجربی میگن زبان بده بیخیال شو 

الان من این چند ماه فقط زبان خوندم+ عمومی ها گفتم اردیبهشت زبان میدم و تیر هم تجربی 

کلا بحث علاقه و استعداد وسطه نمی‌دونم چیکار کنم!!! نمی‌دونم برای هر دو تلاش کنم یا یکیو بیخیال بشم هیچی نمیدونم

ولی خانوادم نمیذارن من تجربی بخونم واسه همین میترسم طرفش برم

چند سال دیگ پشیمون شدی  خانوادت میان جواب بدن میگن نه خودت خواسی کلا خانواده های ایرانی بلدن ساز مخالف بزنن 

اگ واقعا میخای و میتونی بشین بخون

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا بعد میگن میخواستی میخواستی بکنی به ما چه

😗

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹