2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم گرفته

519 بازدید | 30 پست

کیا شوهراشون توکارخونه کمک نمیکنن اصلا برای شوهرم مهم نیست مریض باشم یاسالم کمک نمیده براش مهم نیست چی میخوام دلم میخواد ادامه تحصیل بدم نمیزاره دست ودل بازه ولی بعضی وقتااصلا براش مهم نیست چی میخوام دلم گرفت الانم باهاش قهرم بهم اهمیت نمیده براش مهم نیست ناراحت باشم اگه یه ماهم توخونه باشم نمیگه پاشوبریم بگردیم 

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مردا همینن گلم هم خوبی دارن هم بدی اگه زندگیت رو دوست داری باید نیمه پرشو ببینی😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

تو هم زیاد کار نکن. بگو امشب ظرفای شام با تو. اگه ۶ روز نشست تو هم نشور بذار اونجا بمونه.

اگه دست و دل بازه پول بگیر با آژانس با دخترت برو گردش و خرید. به درک که اون نمی یاد. پول بگیر با بچه ات خوش باش

شوهر منم اصلا اهل کمک نیست حتی دستمال و گوش پاک کن و خلال دندون مصرف می کنه همین طوری می ندازه کف خونه خیلی خیلی کثیف کاری داره امروزم که حسابی دلم ازش گرفته از ظهر من گذاشته خونه مادرم با اینکه می دونه بدجوری سرماخوردم اصلا ی زنگ نزده حالم بپرسه ولی خودش مریض باشه من هر کاری می کنم براش

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

اوووووف نمی خوام کار کنه صد ساله سیاه اون یه کار کنه من پشت سرش باید راه برم همه جارو از اول تمیز کنم شبا یه چای میریزه باید صبحش پاشم همه جارو تمیز کنم ولش کن خودشون چی هستن که کار کردنشون باشه

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
اوووووف نمی خوام کار کنه صد ساله سیاه اون یه کار کنه من مشت سرش باید راه برم همه جارو از اول تمیز کن ...

😂😂😂👍👍👍👍👍👍

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

بنظر من کار تو خونه رو زن باید انجام بده چون مرد بیرون کار میکنه و درون خونه نیاز به محیط خوب  و تمیزی و غذای گرم و ... داره. آره خوبه کمک کنه موقع مریضی یا کسالت یا مهمون وقتی میاد.  ولی روزی عادی بنظرم زن خودش انجام بده و توقع نداشته باشه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین