2777
2789

دوو اوکیه قیمتشم مناسب تازه پیشرفته هم هست

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ با توجه به فضات 

به نظر من اسنوا و سامسونگ و آیوا و سونی

بستگی به بودجت داره

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
۳۲ با توجه به فضات به نظر من اسنوا و سامسونگ و آیوا و سونیبستگی به بودجت داره

۳۲ اصلا هزینه الکی کردن. الان چشم همه به سایز بزرگ عادت کره ۳۲ به نظر کوجیک میاد. اصلا الان میز های تی وی هم همه برای ۴۲ به بالاست. ۳۲ برای مغازه میگیرن

۳۲ اصلا هزینه الکی کردن. الان چشم همه به سایز بزرگ عادت کره ۳۲ به نظر کوجیک میاد. اصلا الان میز های ...

شما ابعاد خونه این بنده خدا رو ببین 

منم میدونم بزرگتر باشه بهتره ولی خب واقعا تو اون ابعاد خوب نیست

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اخه تلویزیون الانم سامسونو 32 هست میخوام عوض کنم موندم 50 بگیرم یا 55

وقتی خودت دوست داری ابعا د بزرگ بگیری پس۵۵ اینچ بگیر 

شما ابعاد خونه این بنده خدا رو ببین منم میدونم بزرگتر باشه بهتره ولی خب واقعا تو اون ابعاد خوب نیست

شما الان سالنت ۵۰ مترم باشه بازم رو مبلی میشینی که نهایت ۴،۵ متر با تلویزیون فاصله داره نمیری از راه دور ببینی که. اکثرا اینجورین

شما الان سالنت ۵۰ مترم باشه بازم رو مبلی میشینی که نهایت ۴،۵ متر با تلویزیون فاصله داره نمیری از راه ...

اوکی

بره ۶۰ یا ۷۵ اینچ برداره خیلی هم خوبه

شما داری رازی هستی

اره مام تازه پارسال عوضش کردیم از شانسمون تا عوضش کردیم اپدیت شد😂

به گوشی وصل میشه باهاش میتونی وصل شی به نت بری از خود تلوزیون که بازار مایکت اپارات داره فیلم دانلود کنی داییم هم خریده اوکیه

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین