2777
2789
عنوان

Lh و fsh خیلی بالا

252 بازدید | 8 پست

سلام من آزمایش هورمونی دادم و lh 57 بود و fsh ۱۸ و نیم، چکار کنم بیان پایین؟ به نظرتون ویتاگنوس lh رو پایین میاره؟

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که اینقد بچه دوس داشتی چرا اینقد دیر اقدام کردی که نزدیک یائسگی برسی ؟؟

عزیزم دست خودم نبود، دیر ازدواج کردم و از اول ازدواجم اصلاً جلوگیری نکردم ولی خدا نخواست بهم بچه بده

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

عزیزم دست خودم نبود، دیر ازدواج کردم و از اول ازدواجم اصلاً جلوگیری نکردم ولی خدا نخواست بهم بچه بده

کاملا درکت میکنم منم بچه ندارم و از یائسگی میترسم الان ۳۵ سالمه ۶ ماهه تو اقدامم هنوز که خبری نیست 

کاملا درکت میکنم منم بچه ندارم و از یائسگی میترسم الان ۳۵ سالمه ۶ ماهه تو اقدامم هنوز که خبری نیست

ممنونم عزیزم، نترس ، استرس رو از خودت دور کن تو هنوز خیلی وقت داری،به خدا توکل کن، من اگه تو سن شما ازدواج کرده بودم شاید الآن بچه داشتم