2777
2789
عنوان

دوستم تا قیافه پسررو دیده بود

336 بازدید | 33 پست

آخر شبی یاد یه چیزی افتادم گفتم بگم شما هم بخندین 

یه دوستی دارم خیلی دختر خوبیه بعد این به هیچ کس رو نمی‌ده که با کسی بره تو رابطه 

حالا چند سال پیش با یه پسره توی یه گروهی آشنا شده بود ، اون پسره هم چون علایقش خیلی شبیه دوستم بود باعث شده بود دوستم ازش خوشش بیاد 

آقا این شات چت هاشونو برا من می‌فرستاد ، ازش تعریف میکرد 

بعد بهش گفتم بابا به پسره بگو یه عکس بده 

اینم می‌گفت نه زشته و فلان 

تا اینکه پسره خودش براش یه عکس تایم دار فرستاده بود 

آقا این رفیق ما هم تا عکس باز می‌کنه می‌ره تو حالت شک ، سریع پسررو بلاک می‌کنه 😂😂😂

می‌گفت پسره روی چشم هاش خط مشکی گذاشته بوده که شناسایی نشه بعد قیافش وحشتناک بوده 🤣🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

بعد بهش گفتم خب حداقل یه چیزی بهش میگفتی بعد 

می‌گفت نه اصلا شک بهم وارد شده 

بعد پسره با یه اکانت دیگه بهش پیام داده بود که اوکی ولی کارت قشنگ نبود 

اونم بلاک کرده بود 

شما نمی‌دونید این تا مدت ها سوژه ی ما شده بود 🤣🤣🤣

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد بهش گفتم خب حداقل یه چیزی بهش میگفتی بعد می‌گفت نه اصلا شک بهم وارد شده بعد پسره با یه اکانت دیگ ...

پسره راست گفته کارش اصلا قشنگ نبود

رسما گند زده به احساسات و اعتماد بنفس پسره

طفلک

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حس میکنم شبیه داعش بوده خخ

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بعد بهش گفتم خب حداقل یه چیزی بهش میگفتی بعد می‌گفت نه اصلا شک بهم وارد شده بعد پسره با یه اکانت دیگ ...

دلم سوخت واسه پسره 🥲 منم همچین موردی از نزدیک که دیدمش اصلا خوشم ازش نیومد چند روز بعد به یه بهانه دیگه ردش کردم

پسره راست گفته کارش اصلا قشنگ نبودرسما گند زده به احساسات و اعتماد بنفس پسرهطفلک

خب منم گفتم بهش ، بعد می‌گفت به خدا اصلا دست خودم نبوده 

ولی خب آخه چرا باید روی چشم هاش خط سیاه بکشه 

مثل این مجرم ها 😂

بعد تازه عکس تایم دار هم فرستاده بود 😐😂

ببخشید عزیزم 

ولی چیزی که تعریف کردی اصلا خنده دار نبود 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خب منم گفتم بهش ، بعد می‌گفت به خدا اصلا دست خودم نبوده ولی خب آخه چرا باید روی چشم هاش خط سیاه بکشه ...

ترسیده😂😂😂

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حداقل دلیلشو میگفته بعد بلاک میکرده!احیانا دوستت ۱۴ سالش نبوده!؟🤔

نه بابا دوستم خیلی آدم پخته و باشخصیتیه 

ببین واقعا خودش پشیمون بود ولی قسم میخورد می‌گفت اصلا دست خودم نبوده