2777
2789

چیزی میخوام بگم احتمالا خیلی طولانی میشه ولی باید کامل توضیح بدمش یک نفرم بفهمه حرفمو کافیه خیلی از ماهایی که آسیب شدیدی ندیدیم همیشه فک میکردیم که یه عده قربانی یه عده دیگه میشن ولی نه اینجوری نیس همه توی جای درستی هستن که باید باشن و هر بلایی سر کسی میاد تقصیر خودشه که خودش با افکارش و باور هاش و توجه نشون دادنش اون چیزارو توی زندگیش میاره فقط راجب نوزاد های خیلی کوچیک که آسیب دیدن از بقیه شک دارم  اونم بعدا کامل میرم سر در میارم که چجوری همچین چیزیو جذب خودشون کردن ولی برای ۹۹ درصد سنای دیگه همه به خوده اون آدم برمیگرده حالا چه آگاهانه اون چیزو جذب خودش کرده چه ناآگاهانه خیلی از این دخترایی که توی همین سایت نوشته بودن آسیب دیدن از دوست پسراشون رو رفتم تاپیک های قبلیشون رو نگاه کردم همشون الکی خودشونو بیگناه نشون داده بودن دیدم دختره راجب رابطه از بقیه سوال کرده بود و بعد تاپیک آخرش گفته پسره ازش سواستفاده کرده فقط خواستن همه چیزو بندازن گردن یکی دیگه من خودم خیلی ساده بودم فک میکردم دخترای اینجوری اکثرا قربانین ولی نه همش تقصیر خودشون بوده خیلی مورد دیدم که پسره خواسته دختر آسیب دیده رو درست کنه ولی آخرش اون دختر درست نشد و گند خورد توی زندگی خودش حتی یه داستان جالب همین چند وقت پیش خونده بودم که یه پسری تو فقر و بدبختی تونسته بود خودشو بسازه و بکشه بالا و بعد به جای یه دختر خوب رفت یه دختر خیلی فقیر و داغون و معتاد رو برای زندگیش انتخاب کرد که اون دختره مثل خودش سختی نکشه هزینه همه درمانشم داد آخرش هم اون دختره معتاد با یه مرد معتاد دیگه بهش خیانت کرد اینا همه ثابت میکنه هیچ قربانی این وسط نیس الان خداروشکر مثل قبل هیچکدوم از اخبار بد رو دنبال نمیکنم ولی اونایی که میشنوم که دختر یا پسر آسیب دیدن از کسیو ۱۰۰ مطمئنم تقصیر خودشم بوده

دخترا و پسرایی که اینجا سالم هستین اصلا محتوای مزخرف اکثر زنای مریض اینجارو نخونین که طرف بهش خیانت شده یا آسیب دیده یا هر چی، داستان های چرت و پرت این آدما رو اصلا نگاه نکنین چون روی شما تاثیر میذاره و سر خودتونم میاد در آینده اصلا هم خیانت به ذات شما ربطی نداره که چون آدم خوبی هستی بهت خیانت نمیشه به هر چی توجه نشون بدی اون بهت جذب میشه این جور آدما درست بشو نیستن اکثرا و کاری هم کسی نمیتونه براشون بکنه جز خودشون من خودم هزار بار شده به دوستای نزدیکم که یه مسیر اشتباه رو داشتن میرفتن هشدار دادم و گفتم نرن ولی از آخرش کاره خودشونو کردن اونا و من آدمه بدیه داستان شدم فقط و فقط وقت و انرژی من اینجا هدر شد اصلا و ابدا دلتون به حال کسی نسوزه و کمکی هم خواستن بکنین جوری باشه که از سر دلسوزی نباشه و طرف خودش ازتون کمک بخاد 

امکان نداره که شما آدم درست و سالمی باشی ذهن سالمی داشته باشی و به چیزای درست توجه نشون بدی و بعد برات اتفاق بدی بیوفته همچین چیزی غیر ممکنه

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام🙏🏻🙏🏻

قانون جذب و اینکه آدم خوبی باشی پس برات اتفاق بدی نمی‌افته الکیه، حتی معصومین هم توی زندگیشون مشکلات داشتن

هیییییچ کس هم توی دنیا بدون مشکل نیست

دنیا جاییه که هیچ کس ازش زنده بیرون نمیره و پراز سختی و آسیبه

دقیقا قبول دارم

من خیلی خریت کردم

من زندگی مامانمو دیدم ک چطور با بی پولی اومد تا اینجا

و خودم پا کذاشتم جای پاش و حتی بدتر

الان عین خر تو گل گیر کردم ن دلم میزاره ک برم نه توان سختیو دارم

چقد مامانم گفت ابن بدرد تو نمیخوره

من گفتم نه آدم ذاتش خوب باشه

اینم ذات خوب ب چ دردم میخوره حالا

یا دقیقا هر سری میام نی نی سایت فرداش دعوا راه میندازم بد بین میشم

کاش میتونستم برا همیشه از نی نی سایت برم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

دختر ۵ ساله 

۷ ساله 

۸ ساله 

۱۰ ساله 

بی پناه بهش تعرض بشه 

خودش مقصره؟

ادمی که تو خونشنشطته یهو شر میاد دم خونه اش روانی میاد هلش میده 

کشته میشه خودش مقصر 

مردمی که کارگرن حقوق یک ماه برای چند کیلو میوه و شیرینی هم نمیشه 

خودش مقصره

چی میزنید این وقت شب 

اونی که تو جادس با اتوبوس تریلی میزنه لهشون میکنه 

نه رانندس نه هیچی 

چیو جذب کرده 

اونایی که همه باهم تو سانحه هوایی میمیرن 😵

کاربر فسیل، بسیاااااااار قدیمی

چیزی که نوشتید میشه گفت هم درسته هم غلط ، اونجایی که گفتید هرکس با توجه به افکار خودش خواسته هاشو جذب میکنه و اون اتفاق سرش میاد دقیقا درسته، اما اونجایی که نوشتید اصلا هیچ کمک و نصیحتی به اینگونه افراد نکنید بشدت اشتباهه و این خودش یه نوع خشم در رفتار به حساب میاد شما نباید در مقابل این افراد گارد بگیرید.

درهر صورت بالاخره همه ما در طول زندگیمان اشتباهاتی داشتیم و قرار نیس دیگه هیچوقت اشتباهی نکنیم.

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

دختر ۵ ساله ۷ ساله ۸ ساله ۱۰ ساله بی پناه بهش تعرض بشه خودش مقصره؟ادمی که تو خونشنشطته یهو شر میاد د ...

به جز نوزادا من بقیه رو ۱۰۰ مطمئنم که خودشون این چیزارو جذب میکنن با توجه نشون دادن به اینجور چیزا فکر کردن ترسیدن عصبی شدن و... راجب هر چیزی بهش توجه نشون دادن و اونو جذب زندگیشون کردن 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫