2777
2789

دکتر به من تاکید کردن سه سال یکبار اکو بدم اما خیلی جاها می‌گن افتادگی دریچه تغییر نمی‌کنه و بدتر نمی‌شه...

می‌خوام بدونم برای شما پیش اومده موقع اوکی مجدد تشخیص وخیم تر شدن رو بگیرید؟ 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرمی دریچه میتراله بله گفتن تغییر نمیکنه فقط چیزای خیلی سنگین و ورزش های سنگین انجام ندین ک گشاد نشه.

بهم پروپرانول ۲۰ داد برا هنگام درد و تپش قلب.

گفت سال بعد تکرار بشه ک نکردم چون مهم نیست😂

من مادرزادی و ارثیه همه فامیلام و مامانم هم دارن هیچ اتفاقی براشون نیفتاده😂

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

چندسالته؟ از کی فهمیدی این مشکلو داری؟

۲۱ 

از بچگی گاهی درد رو تجربه می‌کردم؛ سال کنکورم دوبار بیهوش شدم به خاطر ضربان بالا و دردم خیلی زیاد بود جوری که گاهی چند دقیقه نمی‌تونستم راه برم یا به کارم ادامه بدم؛ نفس کشیدن برام سخت بود و تمام وجودم شده بود قلب؛ تپش قلبم بدنم رو تکون می‌داد... با نوار مشخص شد آریتمی دارم و چون نوار مشکل دار نشون می‌داد همونجا اکو هم کردن گفتن پرولاپس (افتادگی‌ دریچه) هم دارم 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

از چن سالگی فهمیدیبچه منم گفتن پس زدگی داره از میترال4سال ی بار اکو بشه

من ۱۷ سالگی متوجه شدم 

شما بعد از چهار سال اکوی مجدد دادین؟ ثابت بود؟ 

من نرمی دریچه میتراله بله گفتن تغییر نمیکنه فقط چیزای خیلی سنگین و ورزش های سنگین انجام ندین ک گشاد ...

خداروشکر که علائم اذیتتون نمی‌کنه 

من چون آریتمی هم دارم خیلی اذیتم؛ همین امروز سه تا قرص به داروهام اضافه شد... 

خداروشکر که علائم اذیتتون نمی‌کنه من چون آریتمی هم دارم خیلی اذیتم؛ همین امروز سه تا قرص به داروهام ...

اهااا انشالا ک بلاتون ب دوره 

ن من فقط پرانول حین درد

چن سالتونه؟

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

اهااا انشالا ک بلاتون ب دوره ن من فقط پرانول حین دردچن سالتونه؟

سلامت باشین ❤️

۲۱

۲۱ از بچگی گاهی درد رو تجربه می‌کردم؛ سال کنکورم دوبار بیهوش شدم به خاطر ضربان بالا و دردم خیلی زیاد ...

دخترم ۹ سالشه امسال فهمیدم شلی دریچه میترال داره حالم خیلی بده داروهم نداد گفت نیاز نیست

نمیدونم به مرور بزرگ شه خوب میشه

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

من بچم5سالشه

ان شاءالله که ثابت بمونه براشون ❤️

دخترم ۹ سالشه امسال فهمیدم شلی دریچه میترال داره حالم خیلی بده داروهم نداد گفت نیاز نیستنمیدونم به م ...

تو اون سن که زود متوجه شدید ان شاءالله بهتر می‌شه زود 

همینکه پرسم دارو نداده یعنی جای نگرانی نیست 

چطور متوجه شدید؟