بشور بریز تو قابلمه بزار خوب بپزه شب تا صب با شعله کم بعد خاموشش کن سرد که شد تمام محتویات استخونا و غضروفش و تمام چیزایی که به استخونا چسبیده رو با چاقو جدا کن بریز تو آبش و تمام استخونا رو دور بریز و دقیق نگاه کن استخون ربز تو آبش نباشه بعد همه رو بریز تو مخلوط کن و حسابی مخلوط شد توی یه سینی گود بریز بزار تو یخچال تا سه چهار ساعت بعد. بعدش درش بیار و با چاقو طولی و عرضی برش بده و تکه ها رو جدا کن بریز تو کیسه فرریزر و بزار داخل فریزر و هر دفعه یه تیکه شو بنداز تو غذات