بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه لک لک؟ چه اشکالی داره من به بچم گفتم من و بابا خیلی دعا کردیم خدا بهمون یه بچه ی خوشگل و ناز بده خدا هم تورو گذاشت تو شکمم یکم که بزرگ شدی دکتر شکمم پاره کرد با قیچی تورو آورد بیرون. عزیزم اون لک لک مال دهه 40 بود الان بچه ها باهوش شدن دنبال منطقن
هی به مامانش میگفت چرا دختر خریدی من آبجی نمیخواستم برو عوضش کن پسر بگیر😂
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
اخه لک لک؟ چه اشکالی داره من به بچم گفتم من و بابا خیلی دعا کردیم خدا بهمون یه بچه ی خوشگل و ناز بد ...
والا دهه شصت هم فکر نکنم کسی میگفت لک لک، اونم به بچه شش ساله... بچه ها هم باهوش نشدن گوشی دستشونه از نت یه سری چیز ها رو یاد میگیرن و یه سری خانواده ها هم راحت تر یه سری چیز ها رو به بچه میگن... بچه ها هم تو مدرسه و... اون اطلاعات رو تبادل میکنن
والا دهه شصت هم فکر نکنم کسی میگفت لک لک، اونم به بچه شش ساله... بچه ها هم باهوش نشدن گوشی دستشونه ...
دهه شصت و راست میگی، ویرایشش کردم. ولی اینکه میگی بچه ها باهوش نشدن باهات موافق نیستم. جدای از گوشی طرز فکرشون خیلی بهتر و عاقلانه تر از دهه های گذشتس. من دو تا بچه دو سال و پنج ساله دارم واقعا از رفتاراشون حرکاتاشون حرفاشون در عجبم که چرا زمان ما، ماها اینجوری نبودیم چقدر ماها ساده بودیم و زود باور