2777
2789
عنوان

برای زندگیم دعاکنین

161 بازدید | 16 پست

ی دختر اتیسمی دارم ی پسر کچشماش انحراف داره وب عمل نیاز داره منوهمسرم خیلی دعوامیکنیم برارامش زندگیم دعاکنین همسرم خوب بشه باهام خیلی داغونم

تو گوگل بزنید آب متبرک نی نی سایت تاپیک هایی که میاد بخونید دستور خوندن سوره های قرآن ، خوندن سوره یاسین و مزمل هست کاربرهای قدیمی به نیت خوب شدن روابط زوجین توصیه کردن تو کامنتا خیلیها گفتن انجام دادن نتیجه گرفتن شماهم سرچ کنید انجام بدین بخونید اون سوره هارو طبق دستورش ، انشاءالله خدا به زندگیتون آرامش بده 

و به فرزندتون سلامتی 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
تو گوگل بزنید آب متبرک نی نی سایت تاپیک هایی که میاد بخونید دستور خوندن سوره های قرآن ، خوندن سوره ی ...

سلام 

خسته نباشید

گلی چجوری از شهدا حاجت میگیری؟

من حتی حاجت خیییلی ساده و کوچیک هم نگاهمم نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خسته نباشیدگلی چجوری از شهدا حاجت میگیری؟من حتی حاجت خیییلی ساده و کوچیک هم نگاهمم نمیکنن

سلام به روی ماهت عزیزم مثل دستور امضام نذر و توسل کنید اول از خدا بخواین بگید لطفا به بزرگی خودت و حرمت ائمه و شهدا حاجتمو مصلحت دار کن روا بشه بعدش سلام بدین به ائمه و شهدا بخواین در حقتون دعای خیر کنن .میتونید همون اول نذری پخش کنید به نیت حل شدن مشکلتون ثوابش هدیه بشه به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ، سعی کنید خیرات یا نذری که پخش میکنید بین کودکان کار یا محلی که کارگرهای ساختمانی جمع میشن برن سرکار اونجا پخش کنید برسه بدست کارگرها ، یا بین زباله گردها باشه .میتونید کیک و آبیموه یا ساندویچ یا نون خالی یا ۴۰ تا پک میوه یا کیک یزدی ،هرچی در توانتون هست خیرات کنید یا چله سوره قرآن بردارید مثلا چله سوره واقعه یا زیارت عاشورا و سوره حشر و یاسین بخونید .نیت اولتون هم رضای خداوند و زیاد شدن ایمان و تقواتون باشه همینطور سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون و بعدش حاجت روا شدن ، همیشه هم زمان دعا کردن بگید خدایا لطفا مصلحت دار کن حاجتم به خیر و عافیت روا بشه .تاپیک آخرم رو هم بخونید چند دقیقه پیش زدمش .خودم شکر خدا مشکلم هفته اول چله ام  حل شد شماهم همینجوری توسل کنید ۴۰ تا کاربر گرفتار انتخاب کنید ۴۰ شب پشت سر هم هرشب به نیت یکیشون سوره واقعه بخونید و درحقشون دعای خیر کنید تا مشکلشون حل بشه ، مثل نماز شب که در حق ۴۰ مومن دعا میکنن ، اینجوری دعا کردن در حق بنده های گرفتار باعث میشه اثرش برگرده به زندگی خودتون و عزیزانتون و زودتر حاجتتون روا بشه .خیلیها حاجت محال گرفتن انشاءالله به امید خدای مهربون شماهم هر حاجتی دارید به خیر و عافیت به زودی زود روا بشه 

🤲😍

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
سلام به روی ماهت عزیزم مثل دستور امضام نذر و توسل کنید اول از خدا بخواین بگید لطفا به بزرگی خودت و ح ...

ممنونم گلم برا وقتی که گذاشتی و کامنت قشنگت

راستش منتی نیست و هر چی خوندم لطف خدا بوده

ولی تا الان خیلی به شهدا دعا کردم و چله برداشتم

حاجت کوچیک یا ساده یا مشکل کوچیک

هییچی به هیچی

فهمیدم تا وقتی خدا نخواد هیچی نمیشه

حالا من این وسط خودمو جرر بدمم فایده نداره

فقط نا امیدتر میشم

شما دلتون پاکه تو چله هاتون منو یاد کنید

اسمم فاطمه اس

ممنونم گلم برا وقتی که گذاشتی و کامنت قشنگتراستش منتی نیست و هر چی خوندم لطف خدا بودهولی تا الان خیل ...

تو گوگل موانع استجابت دعارو سرچ کنید، بعدش اگه احساس کردین  خدای نکرده مانعی باعث میشه حاجتتون روا نشه رفعش کنید  رد مظالم بدین ، نماز خوندن خیلی آثار مثبت داره ، اگه تونستید نمازشب بخونید و ختم استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو هم انجام بدین .نا امید نباشید خدا بزرگه انشاءالله حاجتتون روا میشه .چشم منم به شرط لیاقت دعاتون میکنم به نیت شما سوره واقعه میخونم  .الهی خواستتون با مصلحت خداوند یکی باشه و حاجتتون روا و دلتون شاد بشه  و سلامت باشید 🤲💚

تو گوگل موانع استجابت دعارو سرچ کنید، بعدش اگه احساس کردین خدای نکرده مانعی باعث میشه حاجتتون روا ن ...

غربونت بشم🥺مرسی مهربون

اللهی اول خودت حاجت روا بشی

اگه خدا قبول کنه اره نماز شب رو میخونم

چند وقته هم به شرط لیاقت دارم استغفار امام علی رو میخونم

توکل به خدا

مرسی بابت راهنماییتون💖💛💗🪷💝

غربونت بشم🥺مرسی مهربوناللهی اول خودت حاجت روا بشیاگه خدا قبول کنه اره نماز شب رو میخونمچند وقته هم ...

ممنون از دعای خوبت عزیزم الهی خداوند دلتو شاد کنه و حاجت روا بشی ، الهی آمین 🤲💚😍