2777
2789
اگه بزور بالا میاد یا اینترنتت تموم میشه زود ممکنه هک شده باشی

نه من این مشکلاتو ندارم مندارم جدا میشم اومدم خونه پدرم‌ جعبه گوشی خونم مونده و دسترسی بهش ندارم سیم کارت دوتا تو گوشیمه یکیشبنامه خودمه و بکیش بنام همسرم.الانکد اومد برام کد یکبار مصرف ایرانسل من فهمیدم میخواد با گوشیش وارد بشه و سیم کارت ایرانسلی که بنامشه کنترل کنه میخوان بدونم راهی داره که به کل اطلاعات گوشیمم راه پیدا کنه و کنترلش کنه و من نفهمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شوهرت میخواد کنترلت کنه

خوب میدونم شاید که نه قطعامنم میخوام دستش کوتاه باشه هزار علط کرده حالا واسه جیمنو کنترل بتونه کنه میگم از کجا بفهمم گوشیمو هک کرده یانه

خوب میدونم شاید که نه قطعامنم میخوام دستش کوتاه باشه هزار علط کرده حالا واسه جیمنو کنترل بتونه کنه م ...

شوهرت که ک هکر نیست که بخواد از راه دور هکش کنه 

میاد روش یه برنامه ای چیزی نصب میکنه دسترسی هارو بهش میده 

حالا روزه شک دار چرا میگیری سیمکارشتو در بیار 

گوشیتم ریست کن 

شوهرت که ک هکر نیست که بخواد از راه دور هکش کنه میاد روش یه برنامه ای چیزی نصب میکنه دسترسی هارو بهش ...

سیم کارت همراه اول خودم نتش اینجایی که هستم خیلی ضعیف عمل میکنه بخاطر همین ایرانسلو نگه داشتم حالا خوبه بقول شما درش بیارم اصلا