2777
2789

خودمم اینطوریم دوماه یه بار پری میشم اما این ماه سر وقت شدم.اگه حوصله داشته باشین درس میشه من سقز دود میکردم و دمنوش آویشن و شوتک و نبات میخوردم .پریم ماهای قبل خعععلی کم بود اما الان سقز دود میکنم زیاد شده .برام دعا کنید این ماه فولی خوب داشته باشم 

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقز شیره درخته بنه کوهی .از عنبر نسا خععلی بهتره بهداشتی و طبیعیه.از عطاری بگیر

چه جوری دود میکنی برای عفونتم خوبه؟

اخه سقز شهری در کوردستان گفتم سقز چیه تاحالا نشنیده بودم شیره درخت باشه   

psychometrist.ir تست های روانشناسی  
سقز شیره درخته بنه کوهی .از عنبر نسا خععلی بهتره بهداشتی و طبیعیه.از عطاری بگیر

برای عفونته یا مرتبی پریودی؟

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
چه جوری دود میکنی برای عفونتم خوبه؟ اخه سقز شهری در کوردستان گفتم سقز چیه تاحالا نشنیده بودم شیر ...

بزار رو ذغال روشن بعد خودش دود میشه برا عفونت عالیه شاید باورت نشه اما عفونتمم خوب شد با سقز.خارش و درد شدید داشتم

به امید نی نی دار شدنم.یعنی میشه
بزار رو ذغال روشن بعد خودش دود میشه برا عفونت عالیه شاید باورت نشه اما عفونتمم خوب شد با سقز.خارش و ...

یعنی عنبرنسارا رو امتحان کردی و جواب نداد؟اخه تعریفشو خیلی شنیدم

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  

منم چند ماهی بود قبل پری لک میدیم و مهر اصلا پری نیومد البته واسه بار اول بود اینطوری شدم و ابانم امپول زدم پری اومد اما این ماه خوردن قطره ویتاگنوس رو شروع کردم ایندفعه هم لک نداشتم دیگه هم به موقع پری شدم

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
از وقت پری گذشت تا چند روز دود کن .چیزای گرم بخور انشاالله پری میشی

من بیشتر برای عفونت منظورمه