من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 عنوان گناوه ای هااا 114 بازدید | 16 پست بچه هاااا بهم گناوه ای یاد بدیننننن یکوشولووخیلی دوس دارمممملطفاا چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔..... 1403/10/09 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 زبان خاصی ندارن که اره نزدیک به لریه من بلد نیسم ترکم خودم چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....
من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 کناوه ای چیه؟ چجوری توضبح بدم؟ چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14859 کناوه ای چیه؟ شهره تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14859 اره نزدیک به لریه من بلد نیسم ترکم خودم من اصالتا استان فارسی امولی بزرگ شده بوشهرمقبوله؟🤣 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 من اصالتا استان فارسی امولی بزرگ شده بوشهرمقبوله؟🤣 ارههههه عزیزمممترو خدا یادم بدههه یکمی چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14859 ارههههه عزیزمممترو خدا یادم بدههه یکمی چی یاد بدم خبشما ی جمله بگو من بگم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 چی یاد بدم خبشما ی جمله بگو من بگم سلام خوبیچخبر چیکار میکنی کجاییمیزنمتاا چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14859 سلام خوبیچخبر چیکار میکنی کجاییمیزنمتاا اینا عادیه دیگ🤣ب رو اصولا یچیز بین ب و و تلفظ میکنن شاید بیشتر بشه گفت چخورچ میکنی ما ها زیاد با ..ی.. میونه خوبی نداریم🤣کُجِیبوشهریا اخر کلمه ها آ میزارن و میکشن مث گفته خودتون میزنماااا تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14859 یچیز ک خودم خیلی استفاده میکنم و دوسش دارم برا چی مگهمیگیم سیچه می🤣 تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 اینا عادیه دیگ🤣ب رو اصولا یچیز بین ب و و تلفظ میکنن شاید بیشتر بشه گفت چخورچ میکنی ما ها زیاد با .. ... تشکر 😐😂امممم بزا جمله بگم میام میزنم تو دهنتا کجا رفتی غذا چی میخوری یه سوال، بیشتر چه کلماتی استفاده میکنین؟ چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....
من؟؟؟؟؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 587 یچیز ک خودم خیلی استفاده میکنم و دوسش دارم برا چی مگهمیگیم سیچه می🤣 یعنی: برا چی؟ چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14859 تشکر 😐😂امممم بزا جمله بگم میام میزنم تو دهنتا کجا رفتی غذا چی میخوری یه سوال، بیشتر چه کلماتی است ... میزنم تو دهنتا همونهکجا رفتی همونه اگه بخوای بگی کجایی میشه کجیب غذا اصولا میگن (چی) یا (خوراک)والا نمیدونم😂همه چی استفاده میکننچیزی نیس ک بگی زیاد تر استفاده میکنن تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣