2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الانم بخای اقدام کنی حداقل تا ۶ ماه دیگه نمیشی

منم به شوهرم همینو میگم بهش میگم من که مشکل دارم حالا حالاها باردار نمیشم اما میگه نه اگه ماه اول حامله شدی چیکار کنیم؟؟

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

خواهش میکنم گلم

فقط وقتی ک ویتاگنوس رو مصرف میکنی، داروهای شیمیایی استفاده نکن. خودش ب تنهایی همه مشکلاتو برطرف میکنه. زود هم اقدام کن و باردار شو. چون بارداری واسه همه ب همین آسونیا نیست 🙁 انشاالله ک تو زود زود باردار بشی عزیزم و مث ماها انتظار و سختی نکشی 😘❤

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
منم به شوهرم همینو میگم بهش میگم من که مشکل دارم حالا حالاها باردار نمیشم اما میگه نه اگه ماه اول حا ...

چ بهتر!! هزار بار شکر ِ خدا کنین 😃

همه در آرزوی نی نی دار شدنن...

اصلاً ب دلتون بد راه ندین 🤗

اخه موقعیتشو نداریم

خب اشکال نداره هرچی خودتون صلاح میدونین.

ولی این قرص ویتاگنوسو بگیر بخور حتماً ، روزی ۲ تا، قبل از ناهار و قبل از شام. بخور بذار پریودات و تخمک گذاریت خوب و منظم بشه و راحت توی ماه های بعد نی نی دار بشی ❤

برای حاملگی مشکلی نداشتی؟من دکترم بهم گفت شاید هیچوقت خوب نشی گفت سریع تر حامله شو اما فعلا موقعیتشو ...

وا  اگه موقعیتشو نداری باید قرص جلوگیری بخوری پیشگیری میکنه از بدتر شدن من چون لاغر بودم مشکلی نداشتم ولی خب   من تنبلی تخمدان شدید داشتم و تنبل بودم خیلی دیگه وقتی باردار شدم رفتم فوتسال

خب اشکال نداره هرچی خودتون صلاح میدونین. ولی این قرص ویتاگنوسو بگیر بخور حتماً ، روزی ۲ تا، قبل از ...

سلام

عزیزم قرصی که میگی رو از کجا تهیه کنم؟قرص کافیه یا باید عرق رازیانه هم بخورم؟

منم تنبلی دارم ولی متفورمینم مرتب نمیخورم  

سلام عزیزم قرصی که میگی رو از کجا تهیه کنم؟قرص کافیه یا باید عرق رازیانه هم بخورم؟ منم تنبلی دارم ...

سلام فدات شم.

قرص ویتاگنوس رو داروخونه ها دارن.

اگه ویتاگنوس پیدا نکردی، آگنوگُل هم هست مشابه همونه فقط شرکتش فرق میکنه.

در کنار قرص دلت خواست میتونی عرق رازیانه رو هم بخوری. یا اینکه تخم رازیانه رو بکوبی و مث چایی ۱۵ دقیقه دم کنی و بخوری.