2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به کاربره فیک‌.از وقتی گند دروغات دراومده دیگه تاپبک نمیزنی درباره شوهره فوتبالیست😂😂😂جیشد قرار ...

فیک نیستش که🥲🥲

من دیدمشون،ایشون پزشکه و به بنده مشاوره کنکور میدادن،من هم از تلگرام هم اینستا با ایشون درتماسم،شوهرشونم میشناسم و واقعا فوتبالیسته،ولی خیلی بی‌حاشیست،یه پسر کیوت خوردنی هم دارن🥹

@14maria  

فیک نیستش که🥲🥲من دیدمشون،ایشون پزشکه و به بنده مشاوره کنکور میدادن،من هم از تلگرام هم اینستا با ای ...

واقعا فک میکنی ماها گوشامون مخملیه؟؟؟توام کاربری دومشی برو بخواب خواباتو نیا اینجا تعریف نکن.گند کارت از اونجا دراومد ک قرار شو عکس بفرستی قفل کردی ی مدت پیدات نشد و همون مدت ک پیدات نبود با این کاربری داشتی تاپیک میزدی😂😂😂واقعا فک میکنی خیلی زرنگی؟؟

واقعا فک میکنی ماها گوشامون مخملیه؟؟؟توام کاربری دومشی برو بخواب خواباتو نیا اینجا تعریف نکن.گند کار ...

عزیزم منو اینجا خیلیا میشناسن...اگه بخوای همشونو تگ میکنم

هرچند لزومی نمیبینم براتون توضیح بدم

ترجیح میدم سکوت کنم چون بحث با آدمی که به هردلیلی دوست نداره یه حقیقتیو باور کنه بی فایدس

ماریا جان قول داده بودم همون تاپیکی که تگت کردم تاپیک آخرم باشه🥲

ولی نشد واقعاا نمیدونم،بعداز اون حالم بد شد،روحیم داغوون شد،اومدم بهت پیام بدم گفتم حالا میگی ازین دختره دکتر در نمیاد😂💔

عزیزم منو اینجا خیلیا میشناسن...اگه بخوای همشونو تگ میکنمهرچند لزومی نمیبینم براتون توضیح بدمترجیح م ...

باشه خداروشکر امثال شماها دیگه دستتون تو سایت رو شده.برو بخواب خوابشو ببینی.رپیلای نکن همون سکوت کن بهتره

😂اخ منم تا دیشب داشتم خدا رو التماس میکردم حامله نباشم

یه بار چند وقت پیشا سه بار بیبی چک زدم اولی کم رنگ بود دومی پر رنگ سومی فقط یه خط بود رفتم ازمایشم دادم گفتن از ده به بالا بارداریه خلاصه با امپول و کلی دعا و صلوات چند روز بعد پریود شدم