2777
2789
عنوان

چیکار کنم?

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا یار و یاورت باشه خانم با غیرت۰ خوشم میاد از ادمای سخت کوش👍👍👍👍 به نظر من اول شروع کن از هر کدوم چن تا مدل بزار اینیستا بعد ببین از کدوم بیشتر استقبال میشه . فکر میکنم وسایل نوزاد بهتر از بقیه استقبال شه مخصوصن اگه کاربردی باشن ۰ حتمن هزینه هاتم حساب کن و قیمتو بالاتر بده۰ ارزون نفروش که ارزشکارت میاد پایین

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

سلام دوست عزیزم. من توی این زمینه‌ها فعالیت داشتم، هر کدوم رو به ترتیب چیزی که تجربه کردم براتون میگم، ان‌شاالله که هر کاری رو انتخاب کردید رزقتون روز افزون باشه🌹

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

اولین کار برنامه‌‌نویسی که اوضاعش بهم ریخته‌ست و خودتون در جریانید.

من این کارهای هنری رو انجام دادم.

۱. خیاطی

۲. کیف دوزی

۳.ساخت کفش

۴. ترشی‌سازی خونگی

۵. جعبه‌سازی و لوازم تزیینی.

تو اینا مدرک دارم.

در موارد زیر مدرک ندارم ولی علاقه دارم و خبر دارم ازش.

بافتنی، زیورآلات دست‌ساز، ایده‌های تزیینی، تدریس چیزایی که بلدی

خیاطی خیلی خوبه، اگر دستت قوی بشه توش مشتری خوب حتما داری. ولی اعصاب می‌خواد. امکاناتش چرخ و سردوز و اتو، ولی اعصاب لازمه و یه اتاقی که مجزا از خونه‌زندگیت باشه.

کیف‌دوزی رو پیشنهاد نمی‌کنم، مگر اینکه فوق‌العاده کار دستتون تمیز باشه، و لوازم جانبی هم می‌خواد، خلاقیت لازمه تا دست‌سازه‌هاتون فروش بره. چون اونی که میاد کار دست بخره، می‌خواد حداقل یه گزینه‌ی متفاوت داشته باشه.

اما خیلی از افرادی که با من بودن، بعدها گفتن که از درست کردن ترشی و فروشش خیلی سود به دست آوردن، که اینم گزینه‌ی خوبیه.

جعبه‌سازی هم خوبه، اگر جعبه‌ی هر محصول رو خودتون ‌طراحی کنید که خاص باشه، در واقع فقط بازاری نباشه.

ولی الان ساخت زیورآلات رزینی خیلی خیلی کار مناسبیه، چون آسونه، کم دردسره، پرفروشه، فقط خلاقیتش مهمه.

نمددوزی هم عالیه، راحته، کم‌دردسره، و کثیف‌کاری نداره تو خونه، و خیلی تنوع محصول داره.

شمع‌سازی هم کار خوبیه، ولی به احتمال زیاد مقطعی میگیره. مخصوصا دم عید.

دوستم کل شمع‌هاش رو جمع کرد، نزدیکای عید که شد، فروختش. اونم تازه چقدر ارزون داد، می‌ترسید نخرن ازش، ولی دم عید شمع حتما فروش میره. اگه می‌خوای پول خوب گیرت بیاد از الان رو شمع کار کن. جعبه‌هاشم خودت بساز. حتی می‌تونی بدی مغازه‌ای برات بفروشه.

عروسک دوزی هم عالیه.

ولی می‌دونی دست توی این کارها زیاده. اگه می‌خوای کاری رو انتخاب کنی، کاری باشه که استانداردش خیلی بالا نباشه که بشه در کنار سایر افراد قرار بگیری و خوب فروش کنی.

موفق باشی عروسک جون

مثلا یه چیزی یادم.

یادمه اینستا فالوور پیجی بودم که کارش فروش ماکارون بود. اسمش خاطرم نیست. ولی یادمه سفارش ماکارون میگرفت، با جعبه‌ی ساخت دست خودش بسته‌بندی میکرد. 

ایده زیاد هست، شما ببین خودت با چی راحتی