2777
2789

شیرازی بنظرتون شهرک گلستان بهتره یا شهرک گلستان شمالی که روبروی ایستگاه راه آهن یا مجتمع خلیج فارس میشه بهتره؟ لطفا معایب و مزایاش رو بگین . ممنون

شهرک گلستان بهترهست هم رفت امد راحت تر هست و هم امکانات خریدشون کاملتر  و باشگاه و استخر همشون یکجا هستنذ و چندتاهم درمانگاه و بیمارستان و داروخانه و بانک کلا شرایط شون خیلی بهتر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرک گلستان بهترهست هم رفت امد راحت تر هست و هم امکانات خریدشون کاملتر و باشگاه و استخر همشون یکجا ...

مرسی از پاسخگویی شما.  البته شهرک گلستان ترافیک اش بیشتره و شلوغ تر هم هست .

مرسی از پاسخگویی شما. البته شهرک گلستان ترافیک اش بیشتره و شلوغ تر هم هست .

ترافیک که گفتین الان همه مواقعه ها همه منطقه ها ترافیک دارن اگه کم ترافیک تر همون اطراف ها میخواین گلدشت آفرینش خیلی بهتر هست  مابین دوتا شهرک ها هم هستش