2777
2789

دیگ بیشتر از 17 نیست 

از 12 شروع میشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آزمون؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تمام مشاغل دولتی حقوقش کمه.

مگر سابقت زیاد باشه .

اون قدیم بود حقوق کارمندی از آزاد خفن تر بود

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

تمام ادارات دولتی در تعیین مبلغ حکم کارگزینی از یک قانون واحد تبعیت می کنن و چیزی که باعث اختلاف دریافتی کارکنان میشه مزایای رفاهی و انگیزشی و پرداختی های خارج از حکم متفاوت بین دستگاه هاست مثلا فکر کن یه اداره روز زن دو تومن میده یه اداره دیگه یه تومن. مثال زدم البته میراث رو من اطلاع ندارم چطوریه مزایاشون. خودت انتظارت در چه حده مثلا؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
تمام ادارات دولتی در تعیین مبلغ حکم کارگزینی از یک قانون واحد تبعیت می کنن و چیزی که باعث اختلاف دری ...

فک کنم ده یازده باشه 

منتهی شنیدم که پایینه میترسم از اینم پایین تر باشه 

فک کنم ده یازده باشه منتهی شنیدم که پایینه میترسم از اینم پایین تر باشه

نه دیگه از حداقل حقوق سال که پایین تر نمیدن امسال ده تومن بود فکر کنم سال بعدم که ۱۳ تومنه بعد یه سری کسورات هم هست دیگه مثل بیمه و این چیزا. کارمندی همینه دیگه عزیزم تو این دوره زمونه جای خوب خوبشم استخدام بشی سخت بتونی به جایی برسی چه برسه به ادارات ضعیف

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!