2777
2789
عنوان

مرگتون نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میام نی نی سایت تاپیک میزنم میگم تا دوروز دیگ میمیریم😂😂😂😂تاپیک میره پربازدیدا بعدشم ک دیگ میمیریم دیگ کسی نیس ک بیاد تاپیک بزنه جای منو تو پربازدیدا بگیره😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲اوسکولم خوتونین.

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

خانواده شوهرم رامیگیرم به بادددد فححححششششش

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

ازدواج میکنم چون دوس دارم آرزو به دل نمیرم لااقل سر سفره عقد بله بگم در حسرت نمیرم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
میام نی نی سایت تاپیک میزنم میگم تا دوروز دیگ میمیریم😂😂😂😂تاپیک میره پربازدیدا بعدشم ک دیگ میمیری ...

😂😂😂😂 تصوراتت 😂😂😂

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
احتمالا ایشون عکس کاربری منو گذاشتن . چون من از وقتی تو نی نی سایت اومدم همین عکسو داشتم

اهان ببخشید تاریخ عضوییتو ندیدم 

صد در صد  سرقت ادبی صورت گرفته

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

فقط حلالیت میطلبم با عزیزانم خوش میگذرونم سعی میکنم همه رو شاد کنم و تا میتونم با دختر گلم و عزیزانم خوش میگذرونم و بعدش در آغوش مادرم خداحافظی میکنم 

گریم گرفت چقد احساسی شدم من خخخخخخخخخخ