2777
2789
مثلا جاروبرقيم هفت ماه پيش سوخته ديگه برام نميخره  تعميرشم نميكنه همش پشت دل ميندازه اصلا متوج ...

خب کاری نداره اصلن جارو نکش بگو نمیتونم دستم درد میکیره بزار اشغالا خونه رو پر کنه اونم محبوره خرج کنه دیگه

😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کاری نداره اصلن جارو نکش بگو نمیتونم دستم درد میکیره بزار اشغالا خونه رو پر کنه اونم محبوره خرج ک ...

خودم عصبي ميشم طاقت نميارم اون متوجه نميشه 

باور كن روزي دوسه بار جارو ميزنم 

چرا باید همه کارا رو همسراتون انجام بدن؟ مسلما بهتره همراه هم این خریدارکگو انجام بدین اما وقتی همکاری نمی کنه خودتون برید بخرید یا سفارش بدید بهش بگید پولش اینقدر شد فردا میارن خونه باید حساب کنی. یا اینکه تا زمانی که وسیله رو نگرفتید دستی کاری نکنید. چرا اینقدر مظلوم اخه؟؟؟

تو زمونه اي كه زنا همه ماشين ظرفشويي دارن من بيشتر ساعات روز رو مشغول بشور و بسابم به معني واقعييي ك ...

اگه واقعا خساست میکنه و از تنبلیش نیست یه مینی واش بگیر دم دستی و راحته قیمتشم خیلی از ماشین لباسشویی پایین تره ولی اگه زورش میاد خودت برو بگیر