2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره داشتیم 

خواستگاری خالم بود 

ظهر اومدن ، همه ماهم اونجا بودیم 

گفتن خندیدن ، تعریف کردن 

از شهر دیگه ای اومده بودن خواستگاری 

بیشتر شبیه مهمونی بود 

ناهار خوردیم بعدش هم یکم دیگه نشستن و عصر رفتن 

راجب تنها چیزی که حرف زده نشد خواستگاری بود چون از قبل صحبت هارو کرده بودن خالم و داماد 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

تیر ماه مراسم خواستگاری خودم بود البته از قبل دوست بودیم از ما که سوال نپرسیدن فقط بابام از همسرم سوال پرسید که تحصیلات چیه از کارش پرسید از دارایی که داره از برنامه ریزی که مالی که برای آینده اش داره گفت توانایی اجاره خونه سمت کدوم محل داری که همسرم گفت اجاره که هرجا باشه میتونم ولی قصدم خریدم خونه اس و...بار اول این سوال ها بود بار دوم که اومدن بابام از خواهرش پرسید رابطه آت با داداشت چطوری و...بار دوم سوال ها شخصی تر شد بار اول بیشتر راجب کار و برنامه مالی بود 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

گفتی خواستگاری دلم رفت 🥹 فک کنم این روزا یه خبری باشه برای برادرشوهرم ذوق کردم 🥰😍

من استرس دارم پدرم میگه زنونه برین،توبا مادرت برو باداداشت منم که سر زبون دار نیستم ،اصلا خواستگاری می ترسم یک سوالایی شبیه سوال کنکور بپرسن

خودم ۱۰ ماه پیش خاستگاریم بود چون با داماد از قبل آشنا بودیم هیچی حرف نزدیم 🥲رفتیم اتاق هی من میگفت ...

یه سوال  من  خواهرم  اصلا  خواستگار  سنتی  راه  نمیده  ربطی به  موقعیت  طرف  هم  نداره  میگه  الان  آمادگی  ندارم  نکنه  بعد  پیش  نیاد  براش🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شاید عاشق کسی هست و منتظر اونه چون منم هر چی خواستگار خوبم بود رد میکردم

نه  دوست  پسر  نداره  میگه  الان  ملاک خاصی  ندارم  میگه  از  سنتی  خوشم  نمیاد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چند سالش؟ اگه الکی رد میکنه اشتباه میکنه همیشه ام ازدواج با عشق و دوستی خوب نیست که

امسال  میشه  ۲۴