2777
2789
عنوان

کمکی برای نوزاد پنج ماهه

127 بازدید | 9 پست

سلام مامانا.پسرم 28ام پنج ماهش تموم میشه وارد شش ماه میشه.

خوب شیر نمیخوره.وزنشم بالا نمیره.

میخواستم کمکی زودتر شروع کنم.

حالا سوالم اینه کیا زودتر ازشش ماه کمکی شروع کردن.ایا راضی بودین؟

مشکلی پیدا نکرد نوزادتون؟

میل به شیر خوردنش تغییر نکرد؟

وزنش بهتر شد؟

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

من زودتر دادم نه چیزیش نشد خیلی هم دوس داشت الانم یک سال و نیمشه خوب غذا میخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من از پنج ماهگی شرو کردم. لعاب برنج.سرلاک برنجی‌. کمپوت سیب درست میکردم براش...

مشکلی هم نداشته وزنشم نرمال بود همیشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پنج ماهگی شرو کردم. لعاب برنج.سرلاک برنجی‌. کمپوت سیب درست میکردم براش... مشکلی هم نداشته وزن ...

تا چند وقت لعاب دادین؟

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
منم از 5ماهگی شروع کردم مشکلی هم پیش نیومد با فرنی شروع کن

اخر پنج ماهگی شروع کردین؟