2821
2789

سلام ب همه،من چهارم پربود شدم و دهم تموم شد،الانم تقریبا نزدیک ب دوره جدیدمم،ورا کیت تخمکم الان داره دوخط میشه؟الان کیت چهارشنبه رو ببینید ینی امروز باید اقدام کنم؟لطفا کمک کنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا به کیت اعتماد نکن.خیلی بیخوده. اکثرا مثبت نشون میده 

از فردای پریودم امتحان میکردم همش ی خط بود روزایی ک فک میکردم باید تخمک گذاریم باشه این منفی بود الان دوخط شده

به این کیت ها زیاد اعتمادی نیست

الان شما روز ۱۸ هستید!!!

هنوز اقدامتون رو داشته باشید

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم این ماه با کیت جلو رفتم ولی نتیجه یه هفته دیگه معلوم میشه 

حالا تو اقدام کن اگه میتونی شایدم بشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
از فردای پریودم امتحان میکردم همش ی خط بود روزایی ک فک میکردم باید تخمک گذاریم باشه این منفی بود الا ...

اقدام کن ایشالا که باردار میشی عزیزم..

اما من به شخصه اصلا کیت رو قبول ندارم

درخواست دوستی ممنوع !

میشه راهنمابی کنید،الان مال من چطوریه؟ورا انقد دیر ؟

روز چند پری هستی ؟دوره هات چند روزه است ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

گلم من خودم دو سه روز به پریودی تخمک گزاریم بوده وفکرشم نمیکردم جلوگیری نکردم باردار شدم.همیشه تخمک گزاری وسط دوره نیست اقدام کنه کیت درسته اگه بهش شک داری ببین میل جنسیت بالا رفته یا نه اگه بالاتر از روزای پیشه تخمک گزاریته شک نکن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز