2777
2789

سلام دوستان بیاین یخورده بگیم بخندیم از سوتی های که پیش جنس مخالف دادید بگید  

اول خودم میگم واسه من خیلی زیاده😁

یبار با دوستم رفتیم خونشون دوران دانشجویی که جزوه ازش بگیرم یه داداش داشت خیلی مذهبی و پسر سر به زیری بود تازه نامزد کرده بود تویه اتاق خودش بود ما نمیدونستیم رفتیم خونه داشتیم بلند بلند راجب شب عروسی حرف می‌زدیم من خیلی بلند به دوستم گفتم بابا داداش تو که انقد مثبت هست باور کن شب عروسیش تا صب با عروس میشینه دعای کمیل میخونه بجای .....، دوستم هم بلند بلند می‌خندید یهو دیدم سیاه شد و ساکت فک کردم عقرب نیشش زد برگشتم دیدم داداشش پشت من وایساده صورتش قرمز شده ، فقط گفتم خداحافظ در رفتم 😁🤪😜🤪 فرداش دوستم اومد گفت داداشم گفته حق نداری با این دختره بگردی 😛😛😛😛

ارسال قلب بنفش برای تشکر:/

و اونم معنیشو بم یاد داد

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

😂 من یه بار داشتم از خوبی پسره میگفتم که پسر خیلی خوبیه و خوشبحال کسی که باهاش ازدواج میکنه. به محض اینکه دیدمش که داشت حرفامونو گوش میداد لال شدم.

الان با خودش میگه تو کف شم

یکی سر پا موند و رسید:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار دیگه هم تویه دانشگامون یه کلاس داشتیم که ته سالن بود چون بزرگ بود زیاد توووش کلاس برگزار نمیشد مخصوصا فصل سرما چون خیلی سرد بود منو رفیقم رفتیم ناهارمون رو اونجا بخوریم ته کلاس یه پسره خوابیده بود رویه چند تا صندلی ما اول کلاس نشستیم اونو ندیده بودیم دوستم داشت از یه فیلمی حرف میزد که چند نفر به یه دختره تجاوز کردن فیلم گرفتن و پخش کردن منم اون زمان خیلی شاد و شنگول بودم هر چیزی رو مسخره بازی در میاوردم می‌خندیدم به دوستم گفتم من که انقد پشم و مو دارم هر کی منو بدزده بخواد تجاوز کنه باید یکساعت با ژیلت بشینه منو صاف کنه ، بیچاره پشیمون میشه ولم می‌کنه جفتمون داشتیم می‌خندیدم که یهو دیدیم یه صندلی افتاد من از ترسم فقط جیغ زدم فرار کردم رفتم تویه راهرو بعد از چند دقیقه دیدم دوستم مثه گچ شده رنگش اومد بیرون گف خاک تویه سرت گف یکی از پسرای همکااسیمون ته کلاس خواب بوده پا شده از صدای ما فقط در رفتیم جفتمون شانس آوردیم ترم بالایی بود فقط تویه راهرو میدیدمش ولی هر بار میدیدمش با پسرا یچیزی میگف منو می‌دیدن میزدن زیر خنده 😁 

یبارم رفتیم مغازه پول نداشتیم هیچی تشنمون بود به مغازه دار گفتم آقا ببخشید میشه یه لیوان آب بدید (منظورم از شیر آب بود) نه آب معدنی ، یه آب معدنی داد گفتم نه از آب خودتون بدید ......

فقط چشای مغازه دار خیلی خنده دار بود 😳😳😳😳 اینجوری زده بود بیرون 

برای شوهرم الان تعریف میکنم میگه سلطاااان سوتی بودی ها 

پسرم ۳ ساله ک بود ب رنگ قهو ه ایی میگه گحبه ای واین به زبون ما فحش بدیه یبار ک رفته بودیم مغازه ب ص ...

الهی ای جاااااان ، بچه بوده و اتفاقا شیرین زبونیش قشنگ بوده😁 رفیق هیشکی تویه تاپیک ما نیست بریم تاپیک دعوا پیدا کنیم حداقل به خستگی در کنیم اینجا که کسی نیومد 🤪😛😁

سلام من یه چیزی بگم برم درس

دو تا از پسرخاله هام اومده بودن باغمون بعد ما اونموقع خرگوش داشتیم زیاد شده بودن زاد و ولد میکردن

سوتی نیستا ولی جالبه

حالا داشتیم حرف میزدیم من و اون دو تا و داداشم که کوچیکه 

بعد داداشم گیر داده بود به جفت گیری اینا و داشت توضیح میداد که اینا با مامان خودشون هم جفت گیری میکنن

خیلی اوضاع زشتی بود نمیشد جمعش کنی خنده دار هم بود دو سه تا چیز هم اونا اضافه کردن هنوز داداشم داشت توضیح میداد

入学試験を待っています