2777
2789

اقا میانگین قدی دخترای ایران ۱۶۰ هست بالا ترم هست پایین ترم هست  توی دخترا از ۱۶۸ به بالا قد بلند حساب میشن 

توی اقایونم میانگین قدی ۱۷۵ ایناست که بازم کوتاه تر و بلند تر داره  از ۱۷۸ به بالا قد بلند حساب میشن تا ۱۷۲ اینام متوسطن بعدش دیگه کوتاه میشن 

معیار های مهم تری هم وجود داره نسبت به قد .در ضمن حتی اگر ظاهر براتون مهمه استیل بدنی و هیکل خیلی مهم تر از قد طرفه!  ما فرد داریم ۱۹۰ قدشه اینقدر لاغره ک بد دیده میشه طرف داریم ۱۷۰ قدشه اینقدر خوش هیکله تحت تاثیر قرار میگیره  

لطفا به بهانه معیار و اینا به دیگران توهین نکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدن خشتک من و پاره میکنن مگه قد کوتاه حق نداره پارنتر قد بلند داشته باشه مگه من همچین چیزی گفتمم من فقط گفتم پسرای زیر هشتادم قد بلندم اینام یقه میگیرن 

مردادیه شیطون بلا   

منم بگم قد برای دخترا خیلی مهمه 

مثل آب برای گل

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

قبول دارم حرفتو ...من ادم قد بلند بیشعور دیدم ادم قد کوتاه با شعور کلا قد و به خصوص قیافه برا ادم شعور و خاناوده نمیاره اینم بگم نگین تو عقده دادی اینجوری میگی من قدم حدود ۱۸۱ هست خدایی قیافمم خوشگله اینو خیلیا بهم‌گفتن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

اومدن خشتک من و پاره میکنن مگه قد کوتاه حق نداره پارنتر قد بلند داشته باشه مگه من همچین چیزی گفتمم م ...

شما ک کلا از پایه حرفتون غلط بود همون بهتر تاپیکتون ترکید لطفا اینجام جنجال به پا نکین

خب حق داره! نه لباسی براش پیدا میشه نه میتونه کفش پاشنه بلند بپوشه

من قدم ۱۸۱ هست لباس هم‌اندازم هست 😐 تا چیزی رو ندیدی مثال نزن 😐

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

شما ک کلا از پایه حرفتون غلط بود همون بهتر تاپیکتون ترکید لطفا اینجام جنجال به پا نکین

عزیزم چی مصرف میکنی عشقم تایپک من نبود تایپک یه خانم دیگه بود بیناییتون ضعیفه 

مردادیه شیطون بلا   

عزیزم چی مصرف میکنی عشقم تایپک من نبود تایپک یه خانم دیگه بود بیناییتون ضعیفه

وای🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

والا خواهر من ۱۷۳ هست شلوار براش پیداش نمیشه چون قد شلوارا کوتاهه لوارای قد بلند براش شلوار قد نوده

من ۱۷۳ ام 

گی گفته؟

واااا😑😑😑

والا خواهر من ۱۷۳ هست شلوار براش پیداش نمیشه چون قد شلوارا کوتاهه لوارای قد بلند براش شلوار قد نوده

والا برای من همه مدل پیدا میشه ...حرفتو قبول ندارم ....