2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده خیلی مهمه .

نه نمیشه واقعا از یه جایی مجبور به تحمل میشی 

البته البته البته اگر اقا پسر همراه شما هستن و خودشون مخالف فرهنگ خانواده ی خودشون هستن و ایستادگی میکنن در برابر خانواده  راحت تر میشه زندگی کرد 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خانواده خیلی مهمه .نه نمیشه واقعا از یه جایی مجبور به تحمل میشی البته البته البته اگر اقا پسر همراه ...

نه خودش گفته باید حجابم رو درست کنم و درست رفتار کنم بچه بازی در نیارم کلا قبلاً می‌گفت حجابم خوبه خانوادش که اومدن وسط میگه خوب نیست

همه چیز خانواده اس 

من سی سالمه 

ازدواجمم سنتی نبود 

اما خیلی خانواده مهمه 

شوهرم الان دقیقاً شده عین بابای خدا بیامرزش 

ژنتیک و تربیت و نون و شیری که خورده حتما تاثیر داره

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
نه خودش گفته باید حجابم رو درست کنم و درست رفتار کنم بچه بازی در نیارم کلا قبلاً می‌گفت حجابم خوبه خ ...

خب دیگه کاملا مشخصه 

اذیت میشی بعدها 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

حتی اگر با پسره چهار ما دوست بوده باشی بازم نمی ارزه ازدواج کنید ؟

چهار ماه ؟ نه ۴ماه برای شناخت هست تازه براب شناخت کمه حتی 

میتونی بفهمی مناسب نیستی

خانواده بیش از حد مهمه به اندازه خود پسر 

نه خودش گفته باید حجابم رو درست کنم و درست رفتار کنم بچه بازی در نیارم کلا قبلاً می‌گفت حجابم خوبه خ ...

وااای وااای 

این از اونایی که بعدا پدرتتتتتتو در میاره همین جا بلاکش کن

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

خوب الان واقعا چی می ارزع به ازدواج؟

چرا باید با خانواده متفاوت ازدواج کنی.و پسری که حرفش دوتا شده