2777
2789
عنوان

دخترمو بستری میکنن؟؟؟

632 بازدید | 16 پست

دو سه روزیه اشتها نداره امروز که اصلا غذا نخورده ،شبا از خواب بیدار میشه کلی گریه میکنه دوتا سه بار بیدار میشه خیلی گریه میکنه وبا هیچی آروم نمیشه امشب استفراق هم کرد آبریزش بینی هم داره وامشب تب هم داره منتظرم فردا ببرمش دکتر...چندروز پیش بردمش دکتر داروی خاصی نداد سیتیریزن وقطره بینی دو روز پیش هم بردمش دکتر بهش کتوتفین داد وقطره بینیشو عوض کرد ولی هیچ تاثیری نداشته فردا میخوام ببرمش ی دکتر خیلی بهتر همش استرس دارم که نکنه دخترکوچولومو بستریش کنن آخه ۱۰ ماهشه امشب فقط نشستم گریه کردم کسی اطلاعی داره یعنی بستریش میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم میمیرم از نگرانی خدا کنه بادارو برطرف شه

شاید مال دندونشه

اه این بچه هاروآدم نمیدونه چشونه

منم دوشبه نخابیده داره دندون آسیاب درمیاره.گاهی تب میکنه بعد خودش تبش میخابة چل شدم. دخترمن دوسالو سه چهارماهشه

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

پسر من وقتی رفلاکس داشت اونطوری بود بینیش میگرفت بیقرار بود هرچی شیر میخورد دو برابرش رو استفراغ میکرد بردمش دکتر دارو داد‌ خلحمدلله خوب شد.اگه تهران هستی حتما ببرش دکتر محمد ترکمن من از ۱۴ ساعت راه کوبیدم پسرمو بردم پیشش واقعا دکتر کار بلدیه خیلی کارش درسته و خیلی باتجربه است

💖 پسرام همه دنیای منن💖

فقط دماغ خاروندن نیست تب 

بوی دهن

اسهال

یا یبوست

سر در گمی

بیقراری

بد خوابی

بد غذایی

استفراق

بی اشتهایی

اینا علایم گیر کردن غذا یا استخوان

یا حبوبات

یا تخم میوه ها

تو یه حفره ای بغل لوزه ها

که بعضی ها تخصص دارن با حالت چشم یا دست زدن به گلو میفهمن که چیزی گیر کرده یا نه

با یه فوت از بینی از دهن اون میپره بیرون

و باور نمیکنید تا یه ساعت بعد بچه بد حال خوب میشه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت.  دایما یکسان نماند حال دوران غم مخور

والا من که بزرگم شبا از تنگی نفس دو سه بار بلندمیشم گریه ام کردم سرما خورده عزیزم دستگاه بخور داری مرتب خونه رو بخور بده اگه بخاری داری شعله شو زیاد نکن روش یه قابلمه آب بزار خیلی بده من کوچولوتو درک میکنم بینیش کیپه احتمالا

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش