اسمشو نمیدونم ولی تو رو خدا همیشه دعاش کن .دعا کن خدا تو پناه دستای خودش نگهش داره چون طفلی خیلی بی ...
بدت نیاد ما آدم یاد فیلم هندی های قدیمی می افته . دعا چیه . برین بگیرین نامادری رو پدرش رو درارین. مگه الکیه . چزا من اصلا نمیتونم باور کنم این راه حل رو
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آدرس بلد نیستم بزارم.عنوان تاپیک این بود( بتوپم بهش یا نه) یکی از نزدیکان بچه اتفاقی دیده بوده که نا مادری اذیتش میکنه میگف چیکار کنم به نامادری بتوپم یا به پدرش بگم؟
بیشتر برای برانگیختن احساسات هست. بچه که از شدت کتک بیهوش بشه قطعا آثاری رو بدنش هست. بیمارستان خودش نماینده بهزیستی و پلیس داره .مگه میذارن به این راحتی پرونده بسته شه؟ ولی دختر رو میخوان که پدرش هست. اصلا باور نمیکنم
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))