2777
2789
عنوان

مشکل من و شوهرم

616 بازدید | 26 پست

بچه ها من 28 سالمه ده ساله ازدواج کردم یعنی سوم دبیرستان بودم که ازدواج کردم شوهرمم یازده سال ازم بزرگتره اونموقع که اومد خواستگاریم ظاهرا وضع مالی خوبی داشت بساز و بفروش میکرد یه سالی از نامزدیمون گذشته بود که هر چی داشت فروخت و به اسم باباش یه زمین خرید و به منم گفت هر چی که داشتم مال بابام بود.یه چن سالی هم با ته مونده سرمایه اش گذروند و وقتی پولش ته کشید افتاد به مسافرکشی منم این وسط درس خوندم و یه رشته خوب قبول شدم و رفتم دانشگاه و یه ساله شاغل شدم و از روزی که من رفتم سر کار دیگه شوهرم مسافرکشی رو هم گذاشت کنار و رسما نشست تو خونه و من شدم مرد خونه تا همین دیروز که دیگه جونم به لبم رسید و از لجش یه قرعه اسم نوشتم که اندازه کل حقومه و بهش گفتم من دیگه یه قرونم پول خرج خونه نمیدم .بعد از کلی بد و بیراه که بهم گفت حالا از دیروز اصلا باهام حرف نمیزنه و قهره.به نظرتون من باید چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب

میتونی ازش شکایت کنی

اولا بایددددد بهت نفقه بده 

دوما حقوقت کامل مال خودته و حق نداره ازت بخواد خرج زندگیت کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوب کردی ..از اول خیلی اشتباه کردی پول دادی بهش..چقد بی غیرت ببخشید هان..بزار دستش خالی بمونه یه تکونی به خودش بده...

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

کاره خوبی کردی

همچین موردی تو نزدیکانم هست،الان نوه دارن مرده هنوز تن پروره

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
عجب میتونی ازش شکایت کنی اولا بایددددد بهت نفقه بده  دوما حقوقت کامل مال خودته و حق نداره از ...

شکایت که نه

اون وقت اونم شکایت میکنه نمیذاره سر کار بره،مگه تو عقد نامه نوشته باشی که به نظر ایشون ننوشتن

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

سرسنگین باش خرج خونه رو هم نده بزار بخودش بیاد یعنی چی مرد خونه بشینه زن خرجی بده  

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تودر دلم نشستی