2789
بسلامتی ان شاءالله این دوران رو براحتی پشت سر بذاری بچه سوم خیلی ماهه💞برا منم دعا کن خیلی مشکل دارم ...

سلامت باشیدعزیزم ممنونم الهی آمین با دعای شما 😘

چشم گلم الهی که مشکلاتتون زودتر حل بشه 🤲

حمد میخونم براتون 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه عزیزدلم! ان شاءالله عاقبت بخیر بشهبرای مادر شدن ماها هم خیلی دعا کن گلم

سلامت باشید عزیزم اگر لایق باشم حتما 

ان شاالله به زودی صاحب اولاد سالم و صالح بشید 🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حمد میخونم براتون 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
برا منم دعا کن زودتر بی بی چکم مثبت شه❤️💋

الهی آمین عزیزم به حق امام زمان 🤲💖

آهان خوبه 😍 فرزند اولتون چندسالشه

ممنونم گلم 💖

پسر اولم ۱۱ ساله و دومی ۸ ساله هست 

عالیه.. خودتون چی دوست دارین دختریاپسر 😍

والا خودمون که دوست داریم دختر سالم و ناز هم داشته باشیم ولی خب بازم هر چی خدا داده باشه شکر میکنیم و حتما برامون همون بهتره 🥰

سلام آبجی گلم خوبی؟!

اومدم بهت بگم هرچی تگت میکنم تگ نمیشی انگار سایت خرابه...

ک این تاپیکتو دیدم 😍😍😍 وای ننهههه😍😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩ مبارک باشه عزیزم ان شاءالله بسلامتی دنیا بیاد و زیر سایه پدر مادر عاقبت بخیر بشه ان شاءالله 😍⁦❤️⁩🥰😘💕⁦🤲🏻⁩💫

داوود رقّی می‌گوید: من محضر امام صادق علیه‌السلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بنده‌ای نیست که آب بنوشد و حسین علیه‌السلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش می‌نویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک می‌کند و او را صد هزار درجه معنوی بالا می‌برد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور می‌کند...                                                                                                           ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                      ⁦❤️⁩صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩                                    ⁦❤️⁩ صلی الله علیک یا ابا عبدالله⁦❤️⁩

سُبْحانَ اللّه ِ الْعَظيمِ وَ بِحَمْدِه، لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّبِاللّه،الْعَلىِ،الْعَظيمِ.

مائده جوونم  😍  با بهترین دعاهای خیر  و تبریکات   

این گیف یادگاری#  منم پذیرا باش

👶   💚💙💜🧡💛  👶

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام آبجی گلم خوبی؟!اومدم بهت بگم هرچی تگت میکنم تگ نمیشی انگار سایت خرابه...ک این تاپیکتو دیدم 😍😍 ...

سلام عزیز دلم ممنونم قشنگم 

آره سایت خراب شده تازگیا دیگه تگ نمیشم 

به نینی یار هم مثلا گفتم ولی هنوز درست نکردن 

ممنونم از تبریک و دعاهای قشنگت خواهر جونم🥰😘 

خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه و سلامت باشید در پناه امام زمان 🤲💖

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🌺🌿🌸🌿🌹🌼🌿

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

🌺🌿🌸🌿🌹🌼🌿

🌺🌿🌸🌿🌹🌼🌿

🌺🌿🌸🌿🌹🌼🌿

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سُبْحانَ اللّه ِ الْعَظيمِ وَ بِحَمْدِه، لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّبِاللّه،الْعَلىِ،الْعَظيمِ.مائ ...

وای ممنونم از هدیه قشنگت خواهر جونم 

خوشحال شدم گلم 🥰😍😍 

خدا پسر گلت رو حفظ کنه براتون 🤲💖