2777
2789

من یبار رفتم با حجاب رفتم چون تو جمعی که همه با حجاب باشن من بی حجاب اذیت میشم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خوبه که رعایت کنی مناسب با مهمونی و جو اونجا لباس بپوشی، خودت راحت‌تری 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یه جمعی بود فامیلای مادرشوهرمم زن و مرد جدا میکنن وقتی قاطی میشه همه چادر رنگی می‌پوشن  بعد یه تولد می‌خواستیم بریم یعنی به زور شوهر و مادرشوهر وگرنه من از اول گفتم ازین جمع خوشم نمیاد نمیام شومیز پوشیدم شوهرم لحظه آخر گفت یه مانتو بردار زشته اینطوری گفتم من نه بی حجابم نه بخاطر کسی حجاب میگیرم دیدم ول نمیکنه لج کردم از اول تا آخر مجلس یه مانتو جلو باز پوشیدم دیگه شومبزم نپوشیدم بعد همونا که انقد ادایین وقتی جمع مختلط شد با همون شال و مانتو مرد و زن میرقصیذن آخر مجلسم رفتن مختلط ورق بازی کردن یعنی انقد ادایی دیگه منم تو جمعشون شرکت نمیکنم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

آره منم سمت خانواده ی پدریم اکثرن این‌مدلی م بهشون احترام میزارم یه شال سر میکنم ولی جاهای دیگه نه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من نه کاری به بقیه ندارم چطوری باشن مگه اون جمع بخاطر تو حجابشونو تغییر میدن ؟

چون کاره درستو اون محجبه ها میکنند 

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...