یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسلایس باریک بزن بزار روی بخاری با شعله کمممم کمممم بهتره یک قابلمه ای چیزی روی بخاری بزاری بعد سینی موز رو بزاری روش یاهم یکم قابلمه آب بزار روی گاز حالا سینی رو بزار روش چندساعت(حدود4،5ساعت) باشه کاملا خشک میشه
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙
میونی رو بخاریت فویل بسیاری بعد سوراخ کنی فویل هارو موزتو برش بزنی خیلی نازک نه حدود نیم سانت بعد دوست داشتی اول بریز تو آب شکر باعث میشه سیاه نشه بعد بزار تو آبکش اون آب اضافیش بره بعد بچین رو بخاریت هر یک ساعت موزتو برگردون چن بار چون نرمه میچسبه یه کم که خشک شد نیاز نیست برگردونی بعد دیگه کم کم خشک میشه شعله بخاری هم کم باشه