2777
2789

بچم ۷ ماهشه دیوونه شدم دست تنها 

ن میزاره درس بخونم 

ن گمیزاره ب شغلم ادامه بدم 

ن باشگاهی 

ن راحت میتونم ی فیلم ببینم😭تا کی ادامه داره آخه 

خیلی شیرینه اصن نبینمش نمیتونم ولی سختمه امشب گریه کردم شوهرم داد زد سرم ک چته چرا ناشکری میکنی 😔

از طرفی مادرشوهرم طبقه بالاس هر دفعه میاد دمه درمون میخوام بچرو ببینم .یا بیا پایین مهمون داریم 

اگ نرم اونجا اونا میان 😭

همش باید خونه مرتب باشه خودم مرتب باشم 

آخه منم آدمم ۲۳ سالمه ولی حبس شدم تو خونه 

ماهایی ک شهر کوچیکم و پولی هم نداریم تنها تفریحمون ی نیم ساعت قدم زدن توی ی خیابون تکراری هست😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ناشکری نکن خدا رو شکر کن سالمه

لطفا برای محمدصادق دعا کنید شفا پیدا کنه

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

دقیقا همییین الاااان داشتم باخودم فکرمیکردم من توان مادر شدنو دارم یانه

اصلا ارزش اذییت هاشو داره یانه

نکنه بچه دار شم بعد حسرت کارکردن و درس خوندن و تفرحو... بمونه به دلم

عزیزممم حق داری بخدانمیتونی خونتو جدا کنی؟

ن ببین خیلی خوبن ها 

ولی بخاطر بچه رفت آمد زیاده 

و کلا مهمون زیاد میاد براشون 

دعا کن بتونیم ی روز خونه جدا بخریم 

سلام ناشکری نکن خدا رو شکر کن سالمهلطفا برای محمدصادق دعا کنید شفا پیدا کنه

ناشکری نمیکنم گفتم ک ی دیقه نمیتونم ازش جدا شم 

ولی بعضی وقتا آدم خسته میشه!

میدونم خسته هستی ها ولی بخدا چندسال دیگه انقد دلتنگ این روزا میشی که نگو 

من گاهی میگم کاش فقط برای دوساعت برگردم 6 ماهگی پسرم دوباره دستای تپلشو بگیرم تو دستم زیر گردنشو هزارتا بوس کنم الان کلاس چهارمه  عصر کلی دعوا کردیم با هم سر درس خوندن 😂😐

ای جانم چقد خودمنیبزرگتر بشه ی سری چیزاش بهتر میشه فک کنم افسردگیم داری

اخه من با هر مادری ک بچه بزرگتر هم داره صحبت میکنم میگن بدتر میشه

میگم کاش حداقل ی تفریحی داشتم 

مگ چیز زیادیه!

باور کن ب این سن رنگ ی مسافرت ی روزه رو ندیدم